0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Предложения за уникални годежни пръстени и брачни халки

Когато започваш нещо важно и ново, винаги искаш да го направиш по най-правилния начин! Така е и в любовта – преди годеж и сватба е особено важно да подберем подходящи годежни пръстени и брачни халки. Има толкова много фирми, от които можем да поръчаме, че понякога се объркваме и прекарваме твърде много време в лутане. Вижте някои предложения за брачни халки и годежни пръстени, сред които вероятно са Вашите бъдещи бижута! Подгответе се да бъдете очаровани от различните форми и стилове.

Годежни пръстени с диамант

Факт е, че търсенето на годежни пръстени с диамант е все така актуално. Има много приятни скъпоценни камъни като турмалин, опал,  сапфир и др., които също могат да бъдат акцент на мечтаното бижу. Все пак диамантите са прочути със своята красота и издръжливост и са идеален начин да накарате любимата да се чувства специална. Изберете годежни пръстени според предпочитанията на любимата, но имайте предвид, че в момента са актуални овалните и крушовидни форми.
годежни пръстени с диаманти


годенжи пръстени

Интересни модели

Има доста интересни модели годежни пръстени и брачни халки, които са с нетрадиционен дизайн. Камъчетата се разпръсват на интересни места (не само в центъра на изделието), металът е леко огънат, формите около камъка са различни и моментално приковават вниманието. Разгледайте различни концепции и се спрете на тези годежни пръстени, които биха паснали перфектно на стила и естетическите виждания на Вашата половинка.
годежен пръстенгодежни пръстени

Елегантни брачни халки

Ако сватбата Ви наближава, е добре да се спрете на модел брачни халки, които ще се харесат на Вас и любимия човек. Преценете какъв метал искате да ползвате и после уточнете дизайна. Мъжете обикновено предпочитат по-семплите модели, но дамите харесват нежните камъчета и фините декорации. Повечето фирми, които предлагат брачни халки или годежни пръстени, дават възможност за безплатно гравиране. Изпишете датата или имената си и ще персонализирате бижутата, придавайки им допълнителен чар.
брачни халки
брачни халки
Можете да харесате готови модели брачни халки или годежни пръстени или да поръчате изработка на бижу по индивидуален дизайн. Все повече двойки предпочитат втория вариант, тъй като имат своя визия за начина, по който искат да изглеждат красивите изделия.

Нека любовта Ви е красива като бижу и бъде незасегната от времето!


Публикувана на: 12/10/2017