0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Сватба в сърцето на Родопите

Добре дошли в Хотел Ястребец Уелнес и СПА, където луксът и природата се обединяват, за да ви осигурят едно незабравимо сватбено изживяване. Сгушен в сърцето на Рила планина, този хотел предлага перфектната комбинация от съвременни удобства и зашеметяваща природа.Когато наближите хотела, ще бъдете посрещнати от спираща дъха гледка към величествените върхове на Рила планина. Влезте вътре и ще се озовете в свят на лукс и комфорт.

Но това, което отличава Хотел Ястребец Уелнес и СПА е неговият ангажимент да осигури перфектното сватбено изживяване. Опитните сватбени организатори на хотела са на разположение, за да ви помогнат да планирате всеки детайл за вашия специален ден, от церемонията, през приема до празненството. Независимо дали мечтаете за романтична сватба на открито сред природата или за изтънчена афера на закрито, те ще работят с вас, за да създадете сватбата на вашите мечти.Зашеметяващото сватбено място на хотела, бална зала Ястребец, е идеалното място за вашия прием. Със своя елегантен декор и просторно разпределение, той може да предложи няколко локации, зависимост от броя гости:
- Външна закрита шатра с възможност за настаняване до 250 човека;
- Ресторант с възможност за настаняване до 140 човека;
- Ресторант с възможност за настаняване до 50 човека;
- Тераса с възможност за настаняване до 100 човека.А с обширните опции в менюто на хотела можете да създадете персонализирано сватбено меню, което идеално отговаря на вашия вкус и стил. Ресторантите на хотела работят с най-качествените и типични за българската кулинарна култура сезонни продукти от малки български ферми. Приятната атмосфера на ресторантите е допълнена от камина с жив огън, гостоприемна слънчева тераса и пленителната гледка към планината.

В хотел Ястребец Wellness and SPA партито не спира! Като комплимент, предлагат ползването на класически пиано бар или нощен клуб за продължението на вашето сватбено тържество с много настроение, танци и парти до зори!Ако търсите идеалното място за сватба, съчетаващо лукс, комфорт и природа, то хотел Ястребец Wellness and SPA е идеалният избор. Със зашеметяващото си местоположение, опитни организатори на сватби и изключителни удобства, това е идеалното място за създаване на спомени, които ще останат за цял живот. Защо да чакаме? Свържете се с хотела днес и започнете да планирате вашата мечтана сватба!
Публикувана на: 13/12/2023