0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Царска сватба край София

На сватбения си ден вие и партньорът ви сте звездите на шоуто. Това е денят, в който можете да отбележите любовта си един към друг, заобиколени от близки и приятели. Нека заедно да направим сватбения ви ден подобаващ, както на един крал и една кралица на място, в което ще се влюбите от пръв поглед.

Един известн и романтичен избори е СПА хотел Царско село, намиращ се в покрайнините на София. Позициониран в идиличната обстановка, на парка на бившата кралска резиденция, това място е създадено, за да направи вашия ден още по-специален.В СПА хотел Царско село всеки ъгъл е напомняне за прекрасната българска история, а градините и парковете те пренасят към един мечтан свят. А когато към това добавите чистия въздух и усмихнатите лица на екипа, получавате перфектната комбинация за една идеална сватба.

СПА хотел Царско село предлага на своите гости всичко необходимо, за да се почувстват специални и удобни през целия ден. Независимо дали търсите просторна зала за сватбена церемония, елегантен ресторант за банкета или романтичен кът за вашата фотосесия, тук ще намерите всичко, от което се нуждаете.Красивата градина с фонтан, езеро и лебеди създават неповторим декор за изнесен ритуал, а в параклиса Свети Георги може да се извърши и църковната венчавка.Но СПА хотел Царско село не предлага само красиви и удобни стаи. Тук има и богат избор от релаксиращи процедури, които може да ползвате преди или след сватбата. Това е мястото, където можете да се насладите на спокойствие и красота, където ще се почувствате като част от една богата история.

Така че, ако сте на път да планирате сватбата си и търсите идеалното място, СПА хотел Царско село е точно това. Тук ще намерите красотата, уюта и романтиката, които очаквате.
Публикувана на: 13/12/2023