0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Хотел Елена: Живописно място за незабравими сватби

Когато става въпрос за сватба, изборът на подходящо място е от първостепенно значение. Перфектното място дава тон на цялото тържество и го превръща в скъп спомен за двойката и нейните гости. Сред множеството налични възможности хотел Елена се откроява като очарователна дестинация, предлагаща живописна обстановка и разнообразие от изискани сватбени зали, които да направят вашия специален ден наистина незабравим.

Хотел Елена е сгушен в сърцето на морското великолепие, разположен на идилично място, което олицетворява красотата и спокойствието. Разположен в сърцето на Златни пясъци, хотелът е предпочитан избор.Хотел Елена се гордее с разнообразните си сватбени зали, които отговарят на различни стилове и предпочитания. Независимо дали си представяте интимно или грандиозно събитие, хотелът предлага редица зали, които да отговарят на вашите нужди:

Английски двор: е за а тези, които мечтаят да си кажат "да" на фона на открито небе. Заобиколен от буйна зеленина и пъстри цветя, градинският двор предлага приказна обстановка за церемонии на открито. Това очарователно място извежда на преден план красотата на природата, което го прави идеално за романтично и очарователно тържество. Той е целогодишно озеленен и от него може да се влезе към залите.

Най-голям и впечатляващ е ресторант „Кристална зала“. Модерната елегантност се съчетава с вечния чар. Това многофункционално пространство може да бъде адаптирано към предпочитаната от вас тема и може да побере както малки, така и големи събирания до 330 места.На разположение са: „Червен салон“ е с площ от 330 кв.м и е истинско очарование. Идеално побира до 250 места и амфитеатралната зала „Зелен салон“, която може да се обедини с „Червен салон“ при по-големи събития.

.

Разбирайки, че всяка двойка има уникална визия за своя голям ден, хотел Елена предлага специален екип от организатори на събития и декоратори, за да гарантира, че всеки детайл е съобразен с вашите мечти. Техните експерти могат да създадат зашеметяващ фон, който да допълва вашия стил - от традиционни и класически теми до съвременни и причудливи дизайни.

Ако търсите живописно място, което обещава необикновено сватбено преживяване, хотел Елена несъмнено е мястото, на което да кажете "да".
Публикувана на: 17/08/2023