0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Areti: Където вечната елегантност среща модерната романтика

Всяка булка мечтае за сватбения си ден - празник на любовта, ден, който да пази завинаги, и момент, в който заема централно място в собствената си приказка. От мястото до цветята - всеки детайл е от значение, но най-важният аспект за всяка булка несъмнено е сватбената рокля. Тук се намесва Areti, която предлага колекция от булчински рокли, които съчетават елегантността с модерна романтика.

От години Areti изработва спиращи дъха сватбени рокли, които очароват булките по цял свят. Същността на тяхното майсторство се крие в непоколебимата им отдаденост да създават рокли, които не само подчертават красотата на булката, но и улавят същността на нейната уникална личност и стил.

Areti разбира, че всяка булка е различна и роклята ѝ трябва да отразява нейната индивидуалност. Колекциите обхващат широк спектър от стилове - от класически бални рокли с обемни поли, които се спускат като облак, до елегантни, съвременни силуети на русалки, които подчертават извивките на правилните места. Независимо дали булката си представя себе си като традиционна принцеса или като модерна муза, Areti има дизайн, който перфектно ще допълни визията ѝ.

Demetrios e основната линия булчински рокли на дизайнера. Изработени от най- качествени материи, ръчно бродирани дантели, най-фин и мек тюл, моделите му са гаранция за качество и конфорт.

 

Demtrios Platinum е специална колекция на дизайнера, съперничаща и на най-големите модни дизайнери. Тя е най-високия клас булчински рокли на Demetrios.
   
 

Cosmobella са създадени за булката, която харесва по класически и изчистен силует, но в същото време следва модерните тенденции. Роклите следват естествените извивки на тялото, очароват окото със своята елегантност и женственост.

 

Модерна и предизвикателна визия, това е Destination Romance. Булчинската рокля от тази серия е елегантна, модерна и предизвикателна. Смели решения, като къси рокли, панталони и различни комбинации от силуети и стилове. Ефирни и леки материи, иновативна визия и смели решения за вашия сватбен ден. Destination romance излиза от рамките на класичската визия и е подходяща за булките, които искат да бъдат различни на сватбения ден.

   

Вашият сватбен ден е празник на любовта и начало на едно красиво пътуване. Areti разбира значението на този момент и изработва сватбени рокли, които въплъщават същността на романтиката и елегантността.

Така че, ако търсите сватбена рокля, която да е истински шедьовър на дизайна, рокля, която да завладее сърцето и душата ви, не търсете повече. Вашата приказка ви очаква в Areti.
Публикувана на: 16/08/2023