0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Подарете си магия за своя специален ден в хотел Експо София!

Специалният ви ден заслужава специални свидетели. И не става дума единствено за любимите ви гости, а за самите звезди в нощното небе.

Именно това предлага Хотел Експо София - възможността да си кажете „Да“ на открито в приказната обстановка на неговата лятна градина.Пищната градина към ForEgo – ресторанта на Хотел Експо София – е единствена по рода си и е определяна като най-романтичната локация за сватби на открито в столицата. Тя съчетава градската и модерна обстановка на хотела с дъха на дивата природа чрез своята специално подбрана растителност. Хармонията от успокояващо зелено и ярките нюанси на изобилието от цветя посреща младоженците и техните гости. Ако и вие смятате, че розите са символът на любовта, то каква по-подходяща обстановка от цяла арка с естествени червени рози?Всичко това се случва на площ от цели 220 кв.м , където можете спокойно да поканите 120 Ваши гости за тържествената вечеря.

И това не е всичко: хотел Експо София и ресторант ForEgo могат да гарантират организация и кулинарни изкушения на световно равнище.

Подарете си мечтаната локация за своето заветно „Да“. Изберете емблематичното бижу на един от най-популярните хотели у нас. Без значение дали предпочитате да бъдете нежно галени от следобедните слънчеви лъчи или да се вречете под луната и звездите, хотел Експо София и ресторант ForEgo ще сбъднат вашите мечти.И какво би било организирането на този специален ден без възможността за правене на избор? След като вече знаете кой е избраникът за спътник в живота ви, можете спокойно да изберете и между видовете обстановка, които хотел Експо София предлага. Ако търсите нещо по-традиционно, то залите за събития на закрито ще отговорят и на тези ви нужди.В просторната и светла зала „Панорама“ всеки има възможността да се наслади на компанията на своите близки и приятели, без да губи от поглед красивите гледки навън. Големите френски прозорци осигуряват именно естествената панорама и допълват изискания, елегантен вид на помещението.Зала „Сити Хол“ предизвиква въображението на всички бъдещи младоженци. Със своя обособен дансинг и специален подиум за младоженската маса забавлението ще е на ниво, а снимките ще бъдат едновременно изящни и разчу- пени.Публикувана на: 17/03/2023