0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Планирай грандиозна сватба

Планирането на сватба може да бъде стресиращо преживяване. С толкова много детайли за разглеждане и решения, които трябва да се вземат, е лесно да се отплеснете и да оставите на заден план радостта и вълнението, които идват с празнуването на вашата любов. За да помогнете на процеса да стане възможно най-гладък и приятен, се доверете на експертите в областта.

Нашият съвет е да започнете отрано, да бъдете организирани като следвате процеса стъпка по стъпка, да приоритизирате важните неща и имайте предвид цялостната картина. Така сме сигурни, че ще можете да организирате сватба, която отразява любовта и да отпразнувате вашето уникално партньорство с лекота и в най-приятната атмосфера.

Сватбеният ви ден е вълшебен и незабравим момент, който ще пазите до края на живота си. Перфектният ден заслужава перфектното място, а нищо не крещи така величествено, както Гранд Хотел София.Сгушен в сърцето на София, Гранд Хотел София е олицетворение на лукса и елегантността. Зашеметяващият 5-звезден хотел се отличава с грандиозна архитектура и несравнимо гостоприемство, което го прави идеалното място за приказна сватба.

Бъдещите младоженци могат да изберат един от трите салона за тяхната сватба или брачна церемония, където могат за поканят от 60 до 200 гости. В топлите месеци от годината градината на Гранд Хотел София може да се превърне в най-романтичния декор за специалния ден.За по-интимно празненство терасата в градината на хотела е прекрасен вариант. С изглед към хоризонта на града, градинската тераса осигурява романтична обстановка за размяна на обети и празнуване с любимите хора.Сватбеният екип на Гранд Хотел София е посветен на това да гарантира, че всеки детайл от вашия голям ден е перфектен. От цветните аранжировки до менюто - те ще работят с вас, за да създадат индивидуално преживяване, което да отразява вашия стил и вкус.

Резервирайте своята сватба в Гранд Хотел София и превърнете мечтаната сватба в реалност.
Публикувана на: 14/03/2023