0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Хотел Акорд с прекрасен сватбен ресторант

Изживейте най-красивия празничен ден, организирайки сватба в Хотел Акорд в София. Насладете се на страхотното съчетание от уютна и елегантна обстановка, удобно местоположение и вкусно меню. Ресторантът на Хотел Акорд е сред популярните места за празнуване на венчавки, затова побързайте! Погрижете се навреме, резервирайки точното място за Вашето мечтано празненство. Вижте основните причини да изберете Хотел Акорд за една незабравима и весела сватба.

Удобства и много възможности


Хотел Акорд се намира много близо до бул. Владимир Вазов, с лесен достъп до центъра, а също така разполага с чудесна градина. Капацитетът на ресторанта е 140 души, а интериорът е свеж и модерен. Наскоро реновиран, той е перфектен сватбен ресторант, където има предостатъчно пространство за движение и танци. Ако планирате изнесен ритуал, може да го осъществите навън, сред зеленина, като на Ваше разположение се предоставя специална арка. В залата има ефектно ново осветление, което ще допринесе за празничната атмосфера и позитивното настроение на Вашата сватба.

Хотел Акорд

сватбен ресторант

От екипа на Хотел Акорд споделят, че ресторантът е ангажиран за сватби за повече от година напред. Затова препоръчваме да се свържете с тях навреме, за да попитате за Вашата дата. Все повече двойки планират тържество през седмицата, когато цените са още по-изгодни. За младоженците, които решават да празнуват там, се предоставя безплатно апартамент за нощувка, както и вкусна закуска на сутринта. Хотел Акорд разполага със 70 стаи, в които може да настаните гостите си, пристигнали от други градове за Вашето тържество.

Защо Хотел Акорд?


Ако се колебаете къде да празнувате Вашата сватба, запишете на един лист основните си изисквания. Търсите ли модерен ресторант с красив интериор? Място, което е просторно, с любезно първокласно обслужване и неустоими ястия? Близо до центъра, но все пак на спокойно място? С база за настаняване на гостите и куверти на много изгодни цени? Хотел Акорд предлага всичко това! Можете да включите и Welcome drink, за да посрещнете роднините и приятелите си със свежи напитки преди партито.

сватбен ресторант

Хотел Акорд

Хотел Акорд

Пожелаваме Ви много весели моменти и щастлив живот с любимия човек!


Публикувана на: 14/06/2018