0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Впечатляваща сватбена фотография: последни тенденции

Изкуството да уловиш емоциите на хората е в основата на всяка сватбена фотография. Това са изображения, които говорят. Разказват за най-красивите, мечтани моменти с обичания човек, за тържеството, което Ви прави семейство. Ако Ви предстои венчавка или сте канен на такава, вероятно Ви е любопитна темата сватбена фотография, както и последните тенденции при нея. Вижте как е модерно да се реализират ефектни и незабравими снимки и се вдъхновете на своя албум.


Тенденция  N 1: Репортажен стил


Ако разгледате стари семейни снимки, веднага ще забележите скованите пози на хората, дори от брачните тържества. Сега всичко е коренно различно и целта е да се получи вдъхновяваща сватбена фотосесия с чисти емоции, смешни моменти и неподправени чувства. Комична ситуация по време на ритуал? Може да се заснеме по креативен начин. Най-добрите приятелки, които се прегръщат, наслаждавайки се на любимата песен от детството? Струва си да се запечата този момент. Не е задължително да знаете кога Ви снимат, за да се получат страхотни изображения от Вашата сватбена фотосесия.

сватбена фотография

сватбена фотография
Снимки: PinterestТенденция N 2: Модна фотография, но вдъхновена от сватбите


Обожавате да разлиствате модни списания и тайно Ви се е искало да сте на корица на водещо издание? Може да се почувствате отлично, ако разберете, че доста кадри от модерната сватбена фотография са инспирирани именно от този стил. Както може да си представите, обичайно булката е в центъра на вниманието. Нейната феерична рокля, аксесоарите и обувките ѝ се заснемат по креативен начин.

сватбена фотография
Снимка: Taly PhotographyТенденция N3: Минимализъм и семплост


Някои двойки желаят по-стилни изображения, без излишни рамки, аксесоари, ефекти и украса. Запечатан момент на целувка, прегръдка или просто нежен поглед. Няма да сбъркате, ако застанете на красиво място навън, без излишни детайли и обекти наблизо. Понякога най-емоционалната сватбена фотография е тази, която е семпла и украсена единствено от енергията на хората.

сватбена фотография


сватбена фотография
Снимки: Pinterest; Froydis Geithus

 


Тенденция N4: Дрон и изображения от различен ъгъл


Ако сте планирали сватба на открито или пък имате изнесен ритуал, е много добре да се възползвате от кадри с дрон. Може да се получат уникални изображения, където хората и природата попадат в една магическа композиция, смес от радост, красота и движение. Затова дронът закономерно присъства в тенденциите при съвременната сватбена фотография.

сватбена фотография

сватбена фотография
Снимки: brides.com; Pinterest


Да се заиграва с развенчаване на стереотипите е друг модерен похват, който един сватбен фотограф може да ползва. Например младоженец, който попива сълзите с кърпа, възрастни хора, танцуващи по-бурно и от младоженците и други подобни идеи срещат с голяма симпатия.
Каква е тайната на добрата сватбена фотография? Много простичко, комбинация от опитен професионалист и хора, които се забавляват истински.


Бъдете щури и много щастливи!


Публикувана на: 12/06/2018


X