0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Сватбени рокли и тенденции – какво трябва да знаем

Ако сте гледали сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, то определено се досещате, че сега се търсят сватбени рокли, които са по-семпли и стилни. Красивата актриса бе облечена с одежда с паднали рамене. По нея не блестяха камъчета и декорации, но пък тиарата с диаманти несъмнено привличаше погледите! За да улесним Вашето търсене, сме подбрали най-актуалните тенденции при така специалните сватбени рокли.
Разберете кои са те и открийте мечтания тоалет, с който да изживеете празника по незабравим начин.


Пленяващи облекла с корсети

Ако харесвате сватбени рокли с корсет в горната част, то сега трябва да сте повече от доволни. Това е една от тенденциите, които се наложиха при празничното облекло. Корсетът може да бъде с nude ефект около талията или с плътна материя, има различни варианти. Предлагат се както класически бели сватбени рокли, така и модели в бежово, пепел от рози или дори синьо.

сватбени рокли

сватбени рокли
Снимки: Temperley London; Dan and Corina Lecca


Рокли със сребристи елементи

Сребристите елементи може да бъдат опорна точка за Вашата сватбена декорация, но прекрасна украса за Вашите сватбени рокли. Поставят се на гърба, на талията или в долната част на роклята, прелестно се подчертават по време на движение и когато светлината ги облее.

сватбени рокли

сватбени роклиВизия на балерини

Може да изглеждате нежно и невинно, ако изберете сватбени рокли с тюл, които напомнят на визията на балерините. Изработват се разкошни дрехи с пленяващи декоративни елементи и фина кройка. Съветваме Ви да внимавате с обема – нека не бъде прекален.

сватбени рокли

сватбени рокли
Снимки: Anne Barge; Romona New York


Минимализъм – вдъхновение от Меган Маркъл


Проучване сочи, че много булки търсят сватбени рокли, които напомнят на тази, с която чаровната актриса каза „Да!“ на принц Хари. Припомняме как беше облечена – дълга, феерична одежда с леко паднали рамене, А-силует. Меган Маркъл изглеждаше страхотно, макар и със сравнително семпла рокля. Без дантели, камъчета и декорации, с дълъг ръкав и разкошно було.

сватбени рокли

сватбени рокли
Снимки: Weddingbells; Town & Country Magazine


Искате да разгледате още сватбени рокли? Направете си виртуална разходка из сайта ни и се надяваме, че ще попаднете на точно това, което бленувате.

Весел и прекрасен празник!


Публикувана на: 08/06/2018


X