0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Най-важното за впечатляваща сватбена заря

Сезонът на летните сватби стартира и съответно все повече двойки залагат на тържества на открито. Цветни градини с много зеленина, блещукащи лампички, както и пленяващи гледки. Изобилието от локации предразполага към разнообразна като стил украса и дълъг списък с атракции за гостите. Бонус към външната сватба е, че позволява да се организира светлинно шоу в небето. Фойерверките и зарята са предпочитани от много младоженци, но малко хора са запознати със спецификите, с които трябва да се съобразят.


Подходящо ли е?


Включването на фойерверки към сватбената програма е изключително ефектно, но имайте предвид, че сигурността не е фактор за пренебрегване. Съобразете се с локацията и направете консултация с хотела или ресторанта, чиято градина ще се ползва. Ако се наема общинска собственост, също се уверете, че е възможно да се осъществят идеите Ви. Трудностите, с които може да се сблъскате са обвързани с ограничения за шум или пък рестрикции, заради озеленени площи.

сватбена заря
Снимка: Pinterest


Професионално шоу


Замислете се и обсъдете цялостния метод на изпълнение с партньора Ви и сватбения агент, ако имате такъв. Наемането на екип от професионалисти със сигурност ще подпомогне за сигурността на Вас и гостите Ви. Има и опцията частично да контролирате светлинното шоу, като например да бъде инсталирано всичко предварително от фирма, а Вие ръчно да задействате фойерверките. Ако желаете нещо по-специално, потърсете професионална фирма.

сватбена заря

сватбена заря
Снимки: Pinterest


Подходящото време


В зависимост от сватбената Ви програма и това в колко часа започва и приключва, ще изберете и кога да се състои частта с фойерверките. Обичайно, съобразено с графика, се пуска зарята по време на някой ключов момент като например обявяването на двойката за съпруг и съпруга. Ако се притеснявате, че някои гости ще си тръгнат по-рано, а Вие държите всички да се порадват на красотата на тази атракция, тогава изберете да е в началото.

сватбена заря

сватбена заря
Снимки: PinterestЗапочнете планирането сега, за да се радвате по-късно. Желаем Ви едно уникално изживяване!

Публикувана на: 06/06/2018


X