0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

5 идеи за перфектни сватбени обувки

Пепеляшка казва: “Чифт обувки може да промени живота ти“. Всяка булка желае да бъде неотразима, затова и изборът на обувки не е за подценяване. За да може да изберете най-подходящият модел сватбени обувки, е задължително да обмислете как би се съчетал с визията на роклята. Не е за подценяване и локацията на събитието и съответно настилката, защото не е приятно токчето да потъва в тревата. Обърнете внимание и на темата на Вашата сватба, защото при наличието на романтична украса не би било удачно да се появите с по-екстравагантни сватбени обувки. За Ваше улеснение, сме събрали на едно място петте модела, които се отличават със собствен стил.1. Обувка тип „френско деколте“


Никога не можете да сгрешите с този модел за сватбени обувки. Класиката е често предпочитана, пък и Ви спестява часове обикаляне и пробване. В зависимост от Вашите предпочитания, може да заложите на модел с каишка около глезена. Изчистената форма от всякакви декорации седи много изискано на всяка жена.

сватбени обувки


2. Остър връх


Островърхите сватбени обувки са специфични и не са идеални за всички булки. Не забравяйте, че на Вашата сватба ще стоите часове наред на краката си и, ако не сте привикнали към тази форма, ще Ви бъде неудобно. Не може да се отрече колко красиво стоят, но е желателно да имате предвид и комфорта.

сватбени обувки3. Пантофки


Ниските сватбени обувки понякога се оказват най-добрите приятелки на булките. Неслучайно повечето дами или залагат на този тип обувка за цялата церемония или задължително ги взимат като резерва. Женствени са, въпреки че няма да имате допълнителна височина.

сватбени обувки4. Отворени отпред


Когато обуете този модел сватбени обувки, комбинирате семпло с ненатрапчиво секси излъчване. Отново този тип е желателно да се избере от дама, която и преди е носила отворени отпред обувки, за да не се изненада неприятно на нейната сватба.

сватбени обувки5. Платформа с висок ток


Не на последно място булките, които са с по-миниатюрно телосложение или пък просто обичат да издължават силуета си, платформите с висок ток са за тях. Хубавото на тези сватбени обувки е, че удобство има, заради осигурената платформа, но все пак става въпрос за поне 10 см ток.

сватбени обувки


За всички новозакупени сватбени обувки, съветваме да ги обуете за няколко часа преди специалния ден, за да не си навлечете неприятности.


Публикувана на: 17/05/2018