0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Оригинални идеи за сватбена торта

Декораторите на сватбени торти определено са хора с въображение, защото последните тенденции излизат извън обичайните рамки. Двойките, които се готвят за сватба, ще имат възможността да се сдобият не само с красива, но и изключително креативна визия. Въпреки че моментът с разрязването на една сватбена торта е любим на всички, повярвайте, няма да Ви се иска да разрушите перфектната форма на това сладко изкушение. За тази година златното правило е: „Колкото по-нестандартно, толкова по-добре!“ Набляга се на 3D ефекти, реалистични образи и дори някои ексцентрични детайли.1. Прожектиране


Да, правилно прочетохте! Тази сватбена торта ще Ви се стори, че е само за гледане, защото изглежда наистина като едно дигитално произведение на изкуството. Идеята за прожектиране на мултимедия върху този десерт произлиза от света на технологиите. Представете си на Вашата сватба едно уникално светлинно шоу, което ще надмине очакванията на всички гости. Свободата е пълна, възможно е да се прожектират Ваши снимки, кратко видео или пък текст от любима песен. Гарантираме, че ще има опашки от хора, желаещи да се снимат с тази сватбена торта.


сватбени торти

сватбени торти

сватбени торти
Снимки: Pinterest

2. Геоди


Чудите се какво представляват геодите и как ще се впишат в атмосферата на една сватба ли? Геодите са ефектни вторични геоложки структури, които се образуват в скалистите кухини. Те безспорно приковават вниманието към себе си, защото най-често се срещат като причудливи кристаловидни образования. Разпространени са в различни цветове, съответно и Вашата сватбена торта може да бъде украсена в какъвто нюанс пожелаете. Специалистите прилагат и 3D ефект, който прави десерта още по-ефектен и футуристичен.


сватбени торти

сватбени торти
Снимки: Pinterest

3. Минимализъм


Чували сте изразът, че понякога по-малко е повече, нали? Това важи и за дизайна на една сватбена торта. Не си представяйте скучни визии, става въпрос за нещо по-стилно, изчистено, но и достатъчно идейно, за да улови погледа. Дали ще има няколко уж небрежно сложени пръски контрастен цвят или някоя друга неправилна геометрична форма, изборът е Ваш. Най-често основата на сватбената торта е бяла, за да може декорацията да изпъкне повече.

сватбени торти

сватбени торти
Снимки: Pinterest


Публикувана на: 12/08/2020