0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Необикновени кутии за годежни пръстени

Стандартната черна или червена малка кутийка за годежни пръстени маркира един много специален момент от живота на всяка дама. Този миг често е съпроводен от прочувствена реч, но понякога самата опаковка на бижуто и съответно самият пръстен, са абсолютно достатъчни. Жените си мечтаят за този момент цял живот и поради тази причина е желателно предложението да бъде на високо ниво. Затова приканваме обвързаните мъже да почерпят вдъхновение, а дамите винаги могат уж съвсем случайно да покажат на половинката си тази статия.


1. Морски полъхБез значение дали е дама, която е отраснала до морето и обожава шума на морските вълни, или пък по някакъв начин все нещо я́ придърпва към безкрайния син пейзаж, тази визия определено ще пасне. Изберете един семпъл вариант за "кутия" за годежен пръстен от мидичка или рапанче. Може и леко да я́ модернизирате с подръчни материали.

годежни пръстени

годежни пръстени
Снимки: Pinterest

2. Дървени елементи


За жените, които винаги са се чувствали на място сред природата, заложете на кутия за годежни пръстени от дървен материал. Дървеният материал е възможно да бъде с по-груба и не толкова обработена повърхност, но може и да е по-гладка и защо не издълбана с надпис

годежни пръстени

годежни пръстени
Снимки: Pinterest

3. Кутия от приказките


Старинните кутии за бижута на нашите баби, изпълнени с перли, много често са предизвиквали любопитството на малките момичета. Ако желанието за притежание на подобна все още не се е изпарило, тогава тези модели с фини стъклени сфери с различни орнаменти. Гарантираме, че тази кутия за годежен пръстен ще се ползва дълги години след предложението за брак.

годежни пръстени

годежни пръстени
Снимки: Pinterest

4. Четете между редовете


За любителките на книгите, които използват свободните си време в прелистване на лист след лист от някоя книга, тази кутийка за годежни пръстени е идеална. Персонализираното предложение показва колко много старание е положено и няма как да остане неоценено. За изработката се обърнете към магазинчетата за ръчна изработка на бижута и аксесоари.

годежни пръстени

годежни пръстени
Снимки: Pinterest


Дами, припознахте ли се в някои от тези модели кутийки за годежни пръстени?

Публикувана на: 11/05/2018