0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Вдъхновяваща сватба в бяло

Със сигурност няма да настъпи колебание, ако зададен въпроса кой цвят асоциирате с думата „сватба“. Бялото е символ на нежността и чистотата и закономерно се свързва с идеята за един нов съюз между двама души. Доста двойки обаче добавят други багри, за да бъде празненството по-пъстро. Ако все пак решите да заложите на основния цвят, вижте нашите идеи за чудна сватба в бяло. Насладете се на едно събитие, което е едновременно елегантно, но и божествено красиво.

Как да украсите всичко, без да бъде скучно и твърде строго? Научете в редовете по-долу.


Стилна сватбена декорацияДоста от нас смятат, че една сватба в бяло е скучна, защото се съсредоточаваме само върху 1 нюанс, но не е така. Можете да подберете различни предмети, цветя и елементи, които да допринесат за завладяваща атмосфера. Сякаш сте попаднали в Рая, където всичко е неповторимо! Какво да купите?

Помислете за помпони или други фигурки в бяло, висяща украса с листенца или сърца, свещи в прозрачни стъкленици и др. Изборът е огромен и ще се изненадате колко прелестни варианти може да включите.
Разгледайте няколко изображения на сватба в бяло и запазете идеите, които бихте приложили за своето празненство.
сватба в бяло
сватба в бялосватба в бялосватба в бяло
сватба в бяло
сватба в бяло
Снимки: Pinterest, Our Wedding ideas

А Вие бихте ли организирали сватба в бяло? Споделете като коментар във Фейсбук страницата ни. 
Не забравяйте и за секунда, че Вашето свежо настроение и моментите с обичаните хора са това, което правят венчавката наистина неповторима! 


Публикувана на: 15/04/2018


X