0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Красиви идеи за Вашата сватбена фотосесия

Кой може да оспори, че времето сякаш лети, когато сърцата ни преливат от щастие! Затова много двойки споделят, че тяхната сватба е била като кратък миг, който биха искали да изживеят пак. Ако Ви предстои венчавка и обмисляте сватбена фотосесия, може да се вдъхновите от нашите предложения за чудни кадри, които да реализирате. Споделете с Вашия фотограф идеите си и оставете на професионалиста да се развихри.

Под нежното було


Понякога най-креативните изображения от една сватбена фотосесия, са тези, които са заснети от интересни ъгли. Затова бихте могли да застанете с любимия под булото, реализирайки една магическа и нежна снимка. Има безброй примери за такива сполучливи кадри, затова не се колебайте, ако тази поза Ви е харесала.

сватбена фотосесиясватбена фотосесия
Снимки: Lightburst via Instagram, Chardphoto via Instagram


Целувката

Какво по-хубаво от сватбена фотосесия с хора, които се обичат? Сватбена фотосесия с красива целувка. Щракнете се поне 2-3 пъти по този начин, това ще бъде един прекрасен спомен от деня, в който сте си казали най-специалното „Да!“. Нека устните Ви се докоснат леко и нежно, изображението ще напомня за първите моменти от Вашия семеен живот.
сватбена фотосесиясватбена фотосесия
Снимки: Cecharvard, Confetti events


Под дъжда

Ако сте случили на лошо време, възползвайте се от него! Такива кадри бихте могли да осъществите и без истински порой, но определено желаният ефект ще се постигне по-трудно. Контрастът между бялата булчинска рокля, елегантния костюм на младоженеца и „опасния“ за визията дъжд придава допълнително въздействие на Вашата сватбена фотосесия.
сватбена фотосесиясватбена фотосесия
Снимки: Ryanrayphoto, Jasminelaine via weddingforward.com


Разкошни светлинки

С бенгалски огън, фойерверки, запалени свещи или чрез модерни осветление също може да освежите Вашата сватбена фотосесия. Някои двойки включват и едноцветни LED лампички, разположени по стените или дърветата (ако сватбата е навън), които също допринасят за красивите кадри.
сватбена фотосесиясватбена фотосесия
Снимки: Maria Shalaeva photography, Pinterest

Надяваме се, че сме Ви били полезни, за да обмислите една прелестна сватбена фотосесия. Дръжте се естествено и се насладете на всяка секунда, останалото е лесно, когато сте открили точните професионалисти.

Желаем Ви незабравим празник и щастливи моменти с обичания човек!
Публикувана на: 14/04/2018


X