0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

3 причини да организирате сватба на открито

Ароматни цветя, свеж въздух и красива гледка – кой не обича досега с природата и романтичната атмосфера? Ако обожавате зеленината и простора, навярно трябва да помислите за сватба на открито. Това е удачен вариант за лятно тържество и все повече двойки залагат на тази идея. Вижте кои са нашите 3 причини да организирате сватба на открито и се вдъхновете за Вашето лудо, красиво и незабравимо весело празненство.

Кой каза, че трябва да сте позиционирани в луксозен ресторант, заключени между стените? Пред вас са страхотни възможности за веселие навън.


1. Радвате се на свеж въздух и повече пространство


Има уникални сватбени ресторанти, където обстановката е изискана, а обслужването-на висота. Все пак обаче двойките са различни и именно затова търсят своя начин, по който да празнуват най-приятно. Хората, които обожават да пътуват, харесват туризма и обичат да са навън, определено биха обмислили идеята за сватба на открито.

Те залагат на събития в бохемски стил, избират удобни маси, където да настанят гостите и се стремят всичко да бъде приказно красиво и зареждащо. Една сватба може да предложи по-неофициална обстановка и да предразположи присъстващите да се отпуснат бързо. Просто има личности, които се чувстват сковани и не на място в луксозен ресторант с изискан интериор.
сватба на открито
Снимка: Pinterest


2. Ще се насладите на невероятна красота


Коя булка не мечтае за разкошна сватбена украса? Такава, която те кара да забравиш за ежедневното и позволява на съзнанието ти да лети, радвайки се на необятната хубост на природата. Една сватба на открито прави всичко това и е невероятна възможност да активизирате таланта и естетическото си виждане.

сватбена украса
Снимка: Pinterest

Има чудни начини за декорация, които не са много удачни за затворени пространства. Люлки, стълби, окичени с цветя и лейки, арки със свободно падащи платове, винтидж предмети и чудни балдахини. Можете да ползвате и дърветата за основа, на която да поставите желани вещи.

сватбена украса
Снимка: Pinterest


3. Спокойно може да реализирате морска или планинска сватба


Ако мечтаете за морска сватба или тържество в планината, най-добрият вариант е да планирате сватба на открито. Така ще черпите вдъхновение директно от заобикалящата Ви шир. В затворен ресторант доста по-трудно бихте реализирали подобни тематични тържества, като невинаги Вашата декорация съвпада смислово и стилово с интериора на заведението. Навън по-лесно се осъществяват Вашите креативни идеи.

Вълнувате ли се от темата? Може би бихте желали да прочетете:

Сватба на открито – къде и как?
Сватба на открито – идеи за уникална украса
Как да организираме страхотна сватба на открито


Публикувана на: 13/04/2018


X