0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

„Да!“ на сбъднатата мечта – сватба в Бутик Хотел Оазис

Опияняваща гледка и радостни моменти, които ще помните завинаги – направете Вашата сватба приказна, избирайки точното място за празнуване! Там, където чувате шепота на вълните и погледът Ви не може да се насити на безбрежната красота. Ако мечтаете за морска сватба, Бутик Хотел Оазис с ресторант La Terrasse е правилният избор. Въздействащата гледка и качественото обслужване са само две от многото причини да празнувате именно там. Научете повече в редовете по-долу.
Гурме ястия, infinity басейн и много удобства


Бутик Хотел Оазис се намира в Златни Пясъци, на самия морски бряг и съчетава романтиката и аристократичното излъчване по много приятен и хармоничен начин. Разполага с две просторни зали и вътрешен капацитет около 100 души, а в градинската част биха могли да се съберат около 90 от Вашите гости, наслаждавайки се на невероятна гледка към морския хоризонт.

Бутик Хотел Оазис предлага 20 стаи за настаняване, а в неговия ресторант La Terrasse се приготвят изкушаващи гурме ястия, които мигновено завладяват сетивата Ви. На Ваше разположение е и специална селекция вина, с които да отпразнувате неповторимото събитие. Атмосферата на този сватбен ресторант напомня на романтична средиземноморска вила край морето, излъчвайки блясък и уют едновременно.

Гмурнете се в infinity басейна на La Terrasse и мигновено попадате в друг чуден свят, където всичко е ярко и носещо щастие. За да бъде Вашата сватба още по-прекрасна, а организацията – по-лесна, Бутик Хотел Оазис може да Ви предложи варианти за професионални организатори и фотографи.

Необятна красота


Бутик Хотел Оазис е подходящо място за морска сватба, защото се намира близо до Варна, но същевременно далеч от шума на града. Това неслучайно е един от най-предпочитаните заведения за сватби, тъй като комбинацията от неустоима храна, страхотно обслужване и очарователна гледка са всичко, за което едни младоженци биха мечтали!

Решихте, че това е Вашият желан сватбен ресторант? Отлично, свържете се с екипа и попитайте дали Бутик Хотел Оазис е свободен за Вашата дата.

Пожелаваме Ви безспирно щастие и несломима обич!

Публикувана на: 11/04/2018


X