0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Модерни и вкусни сватбени торти

Апетитните десерти са важна част от всяка сватба! Колкото и странно да звучи, сладкишите също се влияят от модните тенденции. За да Ви улесним в избора, сме подбрали някои от популярните варианти за сватбени торти. Разгледайте предложенията и изберете подходяща декорация за специалния ден. Уверени сме, че и Вие, както нас, ще се влюбите в някоя от интересните сватбени торти, поместени в този текст. Вижте и се вдъхновете за най-сладката част от Вашето парти!

сватбени торти

Изкушения със смокини


Всички знаем, че много булки търсят идеи за своите тържества в Pinterest. От екипа на популярния сайт издават, че една от най-търсените фрази напоследък, е сватбени торти със смокиня. Сочните плодове са идеална алтернатива на зеленината, която досега бе най-предпочитана за визуално оформление на сладкишите. Бялата основа е предпочитана за текстура на Вашите сватбени торти, като тя позволява на смокините да бъдат интересен акцент.
сватбени торти


Металически декорации


Говорейки за сватбени торти и тенденциите около тях, е важно да споменем, че металическите декорации са все още модерни и харесвани. Без значение какъв е основният цвят, златистите, бронзовите и сребърните акценти са чудесен вариант за визуално оформление. За глазура може да изберете бяла, розова, сива или синя текстура.

сватбени торти


Минимализъм


Забравете за сложните концепции за десерти и сватбени торти на няколко етажа с безброй цветя, плодове и дузина захарни елементи. Минимализмът е на почит и няма да сбъркате, ако поръчате семпло, но прелестно сладко изделие. Могат да Ви изработят разкошни сватбени торти с неустоим вкус, стилно оформление, което е модерно и изчистено. Освен това те си пасват на различни тематични тържества.

Не пренебрегвайте вкусовите качества на Вашите сватбени торти, те са също толкова важни, колкото и визията. Доверете се на опитни професионалисти и обсъдете външния вид и съставките на тортата. Разрязването на сватбения десерт е една сладка традиция, която ражда красиви спомени!

Нека празненството Ви е незабравимо и красиво!


Публикувана на: 10/12/2019