0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Варианти за ефектен сватбен грим

Искате да изглеждате натурално в деня на венчавката или пък да заложите на ярък и запомнящ се сватбен грим? Помислете коя е визията, която ще пасне най-добре на външния вид и избраната булчинска рокля. Подбрали сме различни идеи за сватбен грим, които бихте могли да ползвате за специалния ден. Дали ще следвате последните тенденции или ще се доверите на непреходните идеали за красота, решете сами. Насреща сме, за да Ви вдъхновим!


Цветен и запомнящ се сватбен грим


Вдъхновявате се от пъстрото, бягате от класическата визия и жадувате за цветен сватбен грим? Няма проблем, така също може да изглеждате стилно и изящно. Изберете кои багри ще включите, може Вашите сенки да бъдат омбре или да се спрете на контрастиращи нюанси. Задължително изисквайте пробен сватбен грим – ако не се харесате по този начин, променете концепцията. Важно е да сте доволни от финалния резултат, не само Вие, но и любимият човек.
сватбен грим
сватбен грим
Снимки: iconbride via Instagram,  iconbride via Instagram


Сватбен грим за натурална визия


Има нежен грим, който прикрива несъвършенствата, но все пак изглежда естествено върху кожата! Той е перфектен както за блондинки, така и за брюнетки, вписва се в концепцията за градинска или морска сватба, за венчавка на открито или за елегантно тържество в ресторант. Селектирайте нюанси за Вашата натурална визия и се доверете на професионалист, за да прикрие дребните недостатъци и да акцентира на очарователните Ви черти. Уточнявайки вид сватбен грим, гледайте да го съчетаете с обувките, излъчването и роклята Ви.
сватбен грим
сватбен грим
Снимки: grishina.viktoria via Instagram, annakrasnenkova via Instagram


Матови щрихи


Матовият сватбен грим е модерен, затова няма да сбъркате, ако си харесате такова червило. Какви цветове да обмислите? Червено, розово, защо не оранжево – последният вариант не е харесван от всеки, но е перфектна идея за дръзките булки, които обожават да бъдат иновативни. Бежовите нюанси са прекрасни, защото подхождат на всякаква кожа и очи, затова можете да ги включите във Вашия сватбен грим.

сватбен грим

сватбен грим
Снимки: Pinterest,  iconbride via Instagram

Съветваме Ви да изберете сватбен грим, който не се разтича, не запушва порите и е достатъчно издръжлив – очаква Ви цяла вечер, пълна с емоции, движение и снимки!

Бъдете усмихнати, обичани и щастливи!


Публикувана на: 12/02/2018


X