0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

3 причини да организираме сватба в петък

Делничните сватби стават все по-популярни и има защо! Да организираш венчавка не е толкова лесно, колкото на пръв поглед изглежда. Ако Ви предстои брачно тържество, обмислете кога е най-удачно да се реализира.
Вижте кои са нашите 3 причини да организираме сватба в петък. Не забравяйте, че правилата определяте Вие и не е задължително да следвате установените „норми”. Понякога дори е по-хитро да се дистанцираш от тях, откривайки своята лична позиция.

сватба в петък

Снимка: The Creative's Loft


1. Доста по-изгодно и разумно е

Повечето куверти търпят корекция, ако организирате сватба в петък. Цената е изгодна и спестявате средства, ако организирате тържество в делничен ден. Все пак около едно празненство има редица разходи, така че оптимизирането на бюджета е от съществено значение.

2. По-голям избор на ресторант, повече свободни професионалисти

Всеки знае какви екшъни престоят, когато трябва да резервираш добър ресторант за сватба. Можеш да удариш многократно на камък, защото просторните и предпочитани заведения често се запазват година и половина предварително. Ако организираш сватба в петък, шансът да намериш мечтан ресторант за сватба е по-голям. Това е особено разумно, ако сте се сгодили преди броени месеци и не искате да отлагате тържеството. В делничен ден много заведения са свободни.
ресторант за сватба

Снимка: Хотел Акорд

С фотографите, диджеите и видеооператорите ситуацията е подобна. Голяма част от тях са ангажирани през уикендите. Организирайте сватба в петък и ще си спестите главоболия и време.

3. 2 дни за почивка!


Петък е ден за празник, а събота и неделя – за релакс и освежаване! Ако Вашите гости са от друг град, навярно ще трябва да си вземат  1 ден отпуск, но ще имат уикенд пред тях, за да си починат. Тези, които са от същото населено място, ще танцуват цяла нощ, след което ще се насладят на 48 часа спокойствие преди работа. Да планираш сватба в петък е страхотна идея, ако си избрал удобна локация и си се съобразил с местоживеенето на по-голямата част от поканените.

А Вие бихте ли организирали сватба в петък? Ще се радваме, ако се включите с коментар в нашата Фейсбук страница. Там ще откриете и други булки, с които да обсъдите всичко за Вашата сватба.

Бъдете заредени, засмени и здрави!


Публикувана на: 10/02/2018


X