0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Оригинални подаръци за гостите на сватба?

Всяка сватба е букет от усмивки, добро настроение и красиви спомени. Въпреки това младоженците търсят още креативни начини да зарадват присъстващите. Затова отделят доста време, обмисляйки какви подаръци за гости да поръчат.

Дали да са практични, щури или персонализирани, обвързани с датата и характерите на двойката. Вижте различните варианти и научете как да изберете лесно подаръци за гости на Вашата сватба. Вероятно преглеждайки предложенията ни, съзнанието Ви ще роди още прекрасни идеи!

подаръци за гости

Важно е първо да решите какво послание искате да носят подаръчетата, дали да се ползват или просто да се съхраняват като сувенири. След това открийте предметите, които се вписват в концепцията на тържеството.


1. Домашно приготвени вкусотии


Пазарът ни засипва с толкова много продукти, че сме презадоволени от избора на стоки. На фона на всичко комерсиално, домашното производство се превръща в светиня за малки и големи! Затова можете да изберете подаръци за гости, сътворени от Вас или семейството Ви. Малки бурканчета с ракия или вино, домашно сладко, внимателно приготвени сладки, запечатани по великолепен начин.

Можете да съберете нужните съставки за направа на бисквитки, да ги изсипете по красив начин в малки стъкленици, да залепите етикети и панделки. По-късно вашите приятели ще си направят сладки, наслаждавайки се на аромата и вкуса, спомняйки си за красивото празненство. Бонбони, меденки и други подобни вкусотии са перфектни подаръци за гости на сватба.

подаръци за гости


2. Растения или семена


Растенията и семената са все така актуални подаръци за гости. Може да подарите мини саксийки със сукуленти или рози, но и да сложите в красиви опаковки семена, които хората да засеят на избрано от тях място. Погрижете се за опаковката, може да добавите и интересно послание, което да насочи за връзката между любовта, събитието и подаръците.

подаръци за гости


3. Практични подаръци


Ако търсите щури идеи за практични подаръци за гости, можете да предложите „комплект за изтрезняване“ на възрастните Ви гости. В пликче от плат слагате хапче, което облекчава главоболието, минерална вода, ментови дъвки или бонбони, лепенки за раничките по краката след дългите танци. Тези подаръци за гости са подходящи за тържества с по-малко хора, където присъстват повече свежи личности с чувство за хумор.

Бихте могли да поръчате красиви светли чаши с инициалите на булката и младоженеца. Това са практични подаръци за гости, защото всеки ден ще отпиват кафе, чай или вода от тях. Други предмети, които ще се ползват, са лъжички за мед, ветрила, ароматни ръчно направени сапуни.

Най-добре е първо да определите максимален бюджет за Вашите подаръци за гости, след което да решите дали ще искате нещо забавно, практично или персонализирано, свързано със сватбата.

подаръци за гости

Весело и красиво празненство и любов!


Публикувана на: 04/01/2021