0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Хотел Новотел София – създайте мечтаната сватба

Вярно е, че перфектното настроение е важно за една приказна сватба! Факт е, че и подходящата атмосфера също допринася за незабравимо изживяване. Това е вашият Ден – създайте мечтаната сватба в Новотел София.
Приятна обстановка, отлично обслужване и много удобства, са само част от причините да празнувате именно там. В хотел Новотел София ще се насладите на тържеството, за което сте мечтали.
сватба в хотел Новотел

Снимка: Хотел Новотел


Елегантен ресторант и вкусна храна


Хотел Новотел се намира на едно от най-комуникативните места в Столицата – бул. Цариградско шосе (до The Mall), разполага със зала за сватби, която е с капацитет около 120-130 души. Интериорът е модерен и стилен, а незабравимото преживяване се осигурява oт екип  професионалисти. Богато меню, вкусна храна, просторна зала за танци ще допринесат за Вашата мечтана сватба.
хотел Новотел
Снимка: Хотел Новотел

Още удобства


Хотел Новотел София има страхотни изненади за двойките, които организират сватба си там! Можете да се възползвате от безплатна украса на столовете и масите, безплатен паркинг, преференциални цени за настаняване на гостите си, безплатно ползване на детския кът на хотела за най-малките гости на събитието.Освен това хотел Новотел София подарява ваучер за уикенд на младоженците в хотел по света, част от веригата Accor, заедно с комплимент нощувка за младоженците в деня на тяхната мечтана сватба.
сватба в Новотелхотел Новотел
Снимки: Хотел Новотел

Вашият НОВ път заедно започва в НОВОТЕЛ София!


Публикувана на: 12/01/2018