0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Невероятните сватбени рокли на Булчинска къща Холидей

Не е тайна, че всичко е по-красиво, когато се твори с любов! Ако търсите сватбени рокли, доверете се на Булчинска къща Холидей. Там всички официални облекла се създават с много ентусиазъм, прецизност и творчески заряд.  Разгледайте някои техни сватбени рокли от качествени феерични платове, с уникален дизайн и се вдъхновете за начина, по който ще изглеждате Вие! Дизайнер на Булчинска къща Холидей е Таня Манова – усмихната и много позитивна дама, която с радост ще се погрижи за Вашия съвършен облик в празничния ден.

булчинска къща Холидей
Снимка: Булчинска къща Холидей


Важното, когато избираме сватбено облекло

Някои дами избират сватбени рокли по снимка, други се водят от най-новите тенденции, трети залагат на личния си стил. Истината е, че перфектният тоалет е комбинация между това, което ни представя в най-добра светлина и това, което ни отличава. Заложете на сватбени рокли, които подчертават женствените Ви извивки и красивите Ви черти, но и с които Ви е удобно. Все пак Ви чакат дълги часове, прекарани във веселие!

сватбени рокли от Холидей
Снимка: Булчинска къща Холидей

Първо решете каква искате да е роклята – тип русалка, с А-силует, по тялото или с бохемско излъчване. После помислете дали да е с дълги или къси ръкави, какво да е деколтето и декорациите. Булчинска къща Холидей ще превърне в реалност Вашите мечтани сватбени рокли. С тях ще сте очарователни и ще се насладите на едно незабравимо тържество, изпълнени с увереност и топлина в сърцето.
Сред моделите на Холидей са страхотни сватбени рокли с качествени платове, перфектни кройки и интересни декорации. Гол гръб, панделка над кръста или прелестни дантели – има акценти, които внасят допълнително чар и сексапил на всяка една официална дреха.
булчинска къща Холидейбулчинска къща Холидей
булчинска къща Холидей
Снимки: Булчинска къща Холидей

Булчинска къща Холидей се зарежда от емоциите на своите клиенти, които с много самочувствие и усмивка носят техните облекла в сватбения ден. Най-голямото щастие е това, което изпитваш, когато твоята работа носи огромно щастие на другите. Така ставаш част от чуждия празник!


Можете да разгледате някои от моделите на Булчинска къща Холидей, посещавайки обектите им в София или Варна. Друг вариант е да изискате изработка на сватбени рокли по Ваш дизайн. Уверяваме Ви, че ще сте повече от доволни от резултатите и отношението.

Пожелаваме Ви весело тържество и щастлив семеен живот!


Публикувана на: 11/01/2018