0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Весело моминско парти в 3 стъпки

Насладете се на безценни мигове с близки приятелки и организирайте моминско парти, за което дълго ще се говори! Всяка сватба е чуден повод за свежи емоции и радост, но купонът може да започне още преди това. Вижте как да организирате лесно весело моминско парти в 3 стъпки. Сигурни сме, че ще спретнете едно щуро забавление!
Не са нужни много усилия и ресурси, за да планирате и реализирате чудно парти. Вдъхновете се за предстоящото събитие и вижте нашите идеи.
чаши за моминско парти

1. Поканете приятелките на булката


Създайте списък с имена на дамите, които смятате да поканите на моминското парти. Това могат да бъдат най-близките приятелки, колежки, роднини на булката. Добре е предварително да се посъветвате с нея, за да знаете кого иска да покани и кого – не. Възможно е да има дами, които ще присъстват на самата сватба, но не и на моминското парти.
моминско парти
Снимка: Pinterest


2. Изберете локация и ресторант


След като уточните гостите, ангажирайте място – ресторант, караоке бар, вила или друго заведение. Рядко има възможност да бъдете сами там – особено ако решите да отидете на дискотека или концерт. Все пак има малки приятни заведения, където ще се смеете на воля, ако решите да сте само вие. Можете да си спретнете SPA изживяване, където по женски да се глезите и да си направите забавни снимки, тематично парти с маски и каквото друго решите. Ако планирате моминско парти в бар, резервирайте маса навреме, не оставяйте всичко за последния момент.

3. Включете игри, изненади и аксесоари


Хубаво е да поръчате торта, сладки със забавни принтове или други изкушения, с които да изненадате булката. Продават се и предизвикателства за моминско парти, с които ще направите още по-щуро партито. Всяка от присъстващите дами ще има смешна „задачка“, която трябва да свърши, а другите ще гледат нейните „премеждия“. Лентите с надписи също са много популярни – на тях може да пише „Бракувана“, „Лудата приятелка“ и др. Бъдете креативни и измислете интересни текстове и за облеклата на всяка – правят се персонализирани тениски с надписи. Задължителни си направете няколко селфита и съхранете спомени от празника.
предизвикателства за моминско парти
тениска с надпис

За успешно моминско парти са нужни добри приятелки, много усмивки и малко подготовка!

Пожелаваме ви да се задъхате от смях, забравяйки за ежедневието.


Публикувана на: 10/01/2018