0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Истински булки разказват: най-смешните моменти от сватби

Да гушнеш кактуса и да буташ закъсала кола преди сватба?! Звучи като сценарий от комедия, но за някои булки е истина. Една сватба може да бъде чудна приказка с щастлив край или какафония от смешни истории. Попитахме български булки, които са празнували през 2017 г., кои са най-забавните моменти от тържествата им. Прочетете по-долу техните разкази и се заредете с положителна енергия за Вашия специален ден! Не всички гафове водят до лошо настроение, особено когато хората са слънчеви!
сватба
Снимка: Guides for Brides


Кактусова декорация и болезнено удоволствие

Никой не оспорва, че една сватбена декорация с кактуси е модерно и иновативно решение. Факт е обаче, че е доста рискова, когато гостите са на градус, а на масата има прекрасни растения с бодли. Една булка ни сподели болезнена и комична история за преживяванията на двама от нейните гости. Кактусите били подредени по средата на всяка маса, в близост до тях имало друга зеленина и табелки.

В разгара на вечерта, когато хората били пийнали, двама „пострадали“ заради декорацията. Единият посегнал към другия край, за да вземе бутилка с минерална вода, но забравил за кактуса. Игличките се впили в протегнатата му ръка. Другият „заспал“ за секунди, облягайки глава на масата. Лицето му било в неприятен досег с иначе така красивата украса. Тази сватба определено е била наситена с емоции! Добре е, че до по-големи драми така и не се е стигнало.


Да буташ колата и да завали, когато сватбата ти е на открито

Друга булка ни сподели, че нейната сватба е изобилствала от гафове. Решили с любимия да пристигнат със семейната им Лада, въпреки че била стара. Да, но закъсали насред нищото. Наложило се красивата и пременена булка да бута колата. Друга дама също останала на километри от локацията, защото и техният автомобил излязъл от строя.
Една очарователна жена разказа, че с любимия ѝ решават да се венчаят около красиво езеро. Хората споделяли, че на това място не било валяло от 100 години, а самата сватба била в един от летните горещници.

Да, но точно тогава имало порой, небето било обсипано в облаци, а влюбената двойка – меко казано смутена. За щастие всичко приключило точно в момента, когато стартирало празненството – дъждът спрял и небето се прояснило. Останали страхотни кадри от тяхната сватбена фотосесия.Нашествие от оси, падащи булки и притеснени мъже

Всяка сватбена фотосесия може да стане доста по-колоритна, ако с кадрите се появят и дузина разлютени оси! Това се случило на младоженци и техните кумове, които решили да се снимат край стадиона в техния град. Нападнали ги оси, които явно ги сметнали за заплаха, а булката така побързала да се отдалечи от бръмчащата банда, че стъпила на кално място, загубила баланс и паднала.

Наложило се да я почистват щателно преди да се върне при празнуващите. Един младоженец така се притеснил в църквата, в която било и доста задушно, че доста се препотил. Направим опит да се забърше с кърпа, но частици от хартията полепнали по лицето му. Явно се образувала доста комична „декорация“, защото шаферите започнали да се кискат по време на църковния ритуал. Друг възлюбен едва не пропуснал собствената си сватба, защото прекалил с изживяванията по време на ергенското парти предната вечер.

Хитра булка решила да шашне съпруга си по време на ритуала с жартиера. Докато мъжът бил със завързани очи, на нейно място седнала друга дама. Мъжът извадил със страст аксесоара, но каква изненада се четяла в очите му, когато съзрял не усмихнатата си любима, а друга дама! Всички се смели неудържимо, но тържеството продължило с пълна сила.


Подаръците


Да избереш сватбени подаръци е трудна задача. Всичко има по магазините, а и винаги съществува риск да се дублираш с купено от друг гост. Все пак някои дарове определено се харесват от двойките. Една булка сподели, че е получила точилка, на която пишело „Бий колкото можеш!“, а друга се зарадвала на забавен колаж от снимки на нея и обичания човек в интересни рамки. Трета получила невероятна домашна ракия и любимия компот, сътворен от грижовните ръце на чичо ѝ. Родно, лично и наистина сантиментално!

Истината е, че колкото и гафове да се случват, никоя буря не може да помрачи свежото и позитивно настроение. От всеки малък провал се раждат забавни истории, които оставят спомени от отминалото тържество. Искате ли да разкажете за някои смешни мигове от Вашите сватби? Пишете ни на лично съобщение във Фейсбук.

Приемайте със смях всеки малък проблем и се забавлявайте лудо!


Публикувана на: 09/01/2018