0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Как да направим предложение за брак на Коледа

Аромат на мандарини, уют, светлинки! Коледа се свързва със семейството, топлите емоции, които споделяме заедно, красивите изненади. Ако с половинката се обичате истински и усещате, че е дошло времето за следваща крачка, можете да направите предложение за брак на Коледа!

Това несъмнено ще е най-добрият подарък за тези, които искат да прекарат живота си с Вас. Бъдете креативни, спокойни и обмислете как да организирате всичко. Подготвили сме някои идеи за Вашето  незабравимо предложение за брак на Коледа, които ще са Ви от полза.
предложение за брак на Коледа
Снимка: HowHeAsked


1. Оригинална играчка с предложение или друг орнамент


Можете да поръчате красива играчка с надпис, която любимата Ви да постави на елхата. Друг вариант е да се снимате около дървото и тя случайно да съзре текста „Ще се омъжиш ли за мен?“. Със сигурност ще чуете писъци от емоция или пък ще настъпи напрегнато мълчание, породено от прилича на чувства! Това предложение за брак на Коледа е лесно са изпълнение, ако поръчате по-рано съответния предмет, на който ще изпишете текста.
предложение за брак на Коледа

Снимка: Pinterest


2. Кутия в кутия, в още една кутия


Ако подадете малка кутийка към любимата жена, тя бързо ще се досети какво може да има вътре. Искате да бъде по-неочаквано Вашето предложение за брак на Коледа? Опаковайте хитро. Поставете малката кутийка в по-голяма такава, после в още една и нека се получи голям пакет, който да озадачи половинката Ви. С големо нетърпение и малко усилие ще достигне до „ядрото“, където е очаква един нежен подарък – годежният пръстен!


3. С помощта на снега или лампичките

Ако е натрупал много сняг, можете да изпишете въпроса върху него. Можете да „декорирате“ с помощта на боя или листенца от цветя. Накарайте дамата да излезе навън, за да види нещо и бъдете сигурни, че ще отиде именно там. Можете да поставите до надписа дървена дъска или снежен човек, на който са закачени снимки от най-веселите ви мигове заедно.
Това предложение за брак на Коледа е по-трудно за осъществяване, защото изисква наличие на сняг, който в последните години трудно се задържа за повече от ден. Може да пробвате алтернатива – декорирайте лампичките на покрив или пред сграда, изписвайки „Marry mе” или „Ще се омъжиш ли за мен?“ . Нека бъде тъмно, когато пуснете светлинките, за да бъде изненадата по-голяма.
предложение за брак на Коледа

предложение за брак на Коледа

Снимки: Pats Peak Wedding Blog, Pinterest


4. В баницата или питката

Българските традиции повеляват да хапваме баница с късмети и питка с паричка по време на коледните и новогодишни празници! Можете да скриете Вашия годежен пръстен именно там. Споделете на майка си или майката на приятелката Ви (в зависимост кой приготвя храната) какво сте замислили. Нека си отбележи тайно мястото, където е сложила бижуто. Постарайте се любимата Ви да получи именно това парче!
Опаковайте прилежно, за да не бъде мазен пръстенът, когато се отвори. Това предложение за брак на Коледа е лесно за осъществяване и със сигурност ще породи много радост!


5. Загадка и търсене на съкровище

Сложете малък подарък под коледната елха и оставете загадъчна бележка, която сочи към нова следа. Нека половинката Ви решава малки задачи, за да открие нов подарък и най-накрая черешката на тортата – красив годежен пръстен. Сами преценете какви загадки да включите – добре е да са вдъхновени от интересите на жената и от любовната ви история. Интригуващо предложение за брак на Коледа, което е далеч от клишето и ще остави хубав спомен в съзнанието и на двамата.

Преценете дали да направите предложение за брак на Коледа, когато сте насаме с любимия човек или с цялото семейство. В никакъв случай не го правете пред непознати. Малко хора обичат такава публичност.

Нека отговорът е „Да!“ а пред Вас се разкрие слънчево и щастливо бъдеще!


Публикувана на: 06/12/2017