0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Хотел Акорд – страхотен избор за сватбен ресторант в София

Оставете в миналото притесненията и резервирайте лесно сватбен ресторант в София, доверявайки се на хотел Акорд. Това не случайно е едно от най-предпочитаните места за подобни празненства през последните години. Съотношението цена-качество трудно среща конкуренция, а приятната атмосфера е още един голям плюс. Съвсем скоро този чуден сватбен ресторант в София бе реновиран, което е още редно негово предимство. Научете повече за хотел Акорд и вижте защо той е идеален избор за Вашия празник.
сватбен ресторант в София
Сватбен ресторант Акорд

Ресторантът е с модерен интериор и ефектно осветление. Дансингът е достатъчно просторен и можете да се насладите на луди танци и много свежи емоции! Сватбената зала е с капацитет около 140 души, което е напълно достатъчно за повечето тържества. Ресторантът се намира в кв. Хаджи Димитър, много близо до бул. Владимир Вазов и недалече от църквата Св. София.
Мечтаете за изнесен ритуал? Хотел Акорд е подходящ сватбен ресторант в София, разполагащ и с красива градина, където да си кажете „Да!“ сред зеленината.

Хотел Акорд
сватбен ресторант в София

Има възможност за организиране на Welcome drink, с който да посрещнете близките и приятелите си и да стартирате забавата по интересен начин. На разположение е арка, която можете да ползвате за Вашия специален ден. Просто добавете украсата, която Ви е по вкуса и изживейте незабравими моменти!

Гостите Ви ще бъдат удобно настанени на кръгли и удобни маси, а ресторантът е просторен и има предостатъчно място за ритуали, игри и веселба. Можете да внесете алкохол и безалкохолни напитки, без това да изисква допълнителна такса. Изобщо този сватбен ресторант в София предлага много удобства за всички младоженци, с което допринася за тяхното незабравимо изживяване!
хотел Акорд

Имайте предвид, че хотел Акорд предлага изключително търсен сватбен ресторант в София, който вече е резервиран за около година напред. Обадете се, да за попитате за Вашата дата и се възползвайте от преференциалните цени, ако организирате събитието през седмицата.
Ниските цени на кувертите спрямо перфектното обслужване и отличните условия в помещението, правят хотел Акорд  много популярен сватбен ресторант в София.

Пожелаваме Ви много веселие, красиви моменти и щастлив семеен живот!


Публикувана на: 05/12/2017