0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Божествена сватба в бургундско червено

Изправени сте пред палитра от възможности, но трябва да изберете как ще изглежда Вашата сватба! Тематичният цвят е сериозно решение, което навярно предстои да вземете. През следващата година бургундското червено ще бъде един от най-предпочитаните нюанси. Той е чудесен за всеки сезон и доста стилен. Вижте някои вдъхновения за сватба в бургундско червено. Насладете се на прекрасното тържество, което заслужавате.


Прелестна сватбена украса в червено


Организирайте сватба в бургундско червено, не само заради факта, че цветът е толкова популярен при тези тържества сега, но и защото е отлично и стилно решение. С рози, ефектни платове, покривки по масата в съответния тон, нека Вашата сватбена украса е вдъхновена от темата на празненството. Перфектно ще контрастира на бялото, а атмосферата ще е елегантна, уютна и неповторима. Едва сватба в бургундско червено е събитие, което със сигурност ще се помни!
сватбена украса в бургундско червено
Снимка: www.weddingflair.co.za

Искате да включите други цветове в композицията? Златното, бежовото и розовото биха могли да се съчетаят по интересен начин с основния нюанс. Разгледайте различни варианти за сватба в бургундско червено и съхранете в съзнанието си идеите, които бихте желали да реализирате. Има уникални модели тейбъл карти в червено, които бихте могли да поставите по масите. Декорации като дантела, перли и други подобни също са красива идея.
украса за сватба в червено
сватбена украса в бургундско червено

Снимки: Pinterest


Шаферките и аксесоарите

Помислете и за визията на Вашите обичани шаферки! Нека и те се потопят в духа на разкошната сватба в бургундско червено. Може да се пременят в подходящи рокли в този цвят. Постарайте се Вашата сватба в бургундско червено да е изискана, не твърде претрупана, но много красива!

рокли за шаферки

Снимка: Pinterest


Поръчайте вкусна и очарователна на външен вид сватбена торта,  помислете и за подходящи и интересни подаръци за гостите. Всеки компонент от събитието е важен, а от празника остават безброй приятни спомени!
Нуждаете ли се от още вдъхновение? Погледнете в нашата галерия.
Вярваме, че ще съумеете да реализирате превъзходна сватба в бургундско червено.

Бъдете много щастливи и обичани!


Публикувана на: 14/11/2017