0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Парченца прелест – сватбени торти и нови тенденции

Многото сладки емоции се допълват по страхотен начин с любимите, красиви, вкусни и неустоими сватбени торти! Това е един от компонентите на всяко тържество, които определено не омръзват. Обожаваме да се наслаждаваме на разкошните сватбени торти и да се зареждаме с енергия, вкусвайки от тях. Вижте кои са последните тенденции и изберете начина, по който ще изглеждат Вашите десерти.


Ръчно рисувани като картини

Определено има мода при изработката и визията на сватбените торти. Всеки сезон предлага нови актуални тенденции, които ние решаваме дали да последваме или пренебрегнем. Доскоро се предпочитаха т.нар. голи сватбени торти, после сладкишите с „напръскана“ глазура, тези с декорация от геометрични форми или металически елементи. Сега има още много невероятни варианти, между които можем да избираме.

Ръчно рисуваните сватбени торти в момента са много предпочитани, като крайният резултат напомня на картина – творение на изкуството, което ще възхити всички присъстващи! Флорални елементи, красиви надписи, символи, които за Вас значат много – вариантите за декорация са много.
ръчно рисувани сватбени торти
Снимка: Pinterest


Особено популярни са и сватбени торти с огледална повърхност – те са толкова гладки и лъскави, че можем да видим усмихнатите си лица, отразени върху тях. Изработват се в различни цветове – синьо, червено, черно, зелено, розово и др, Тези тенденции все още не са толкова познати на българските двойки, но при всочки положения през следващата година ще бъдат ползвани в доста специални тържества.
ръчно рисувани сватбени торти
сватбени торти

Снимки: Pinterest, One Fab DayС нови страхотни вкусове


Някои двойки решават да изразят индивидуализма си не само чрез външния вид на изделията, но и стараейки се да предложат на гостите невероятни вкусове. Една от последните тенденции при сватбените торти се свързва с добавянето на малко кафе или чай в блатовете на сладкишите. Така крайният резултат е още по-ароматен и богат на вкусове.

А Вие решихте ли как искате да изглеждат Вашите сватбени торти? На няколко етажа, със снимка или необичайна декорация? Споделете с нас във Фейсбук групата ни.

Сладък семеен живот и много красиви моменти!


Публикувана на: 13/11/2017