0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Бялото - вечната класика при цветята

Много хора обожават белия цвят, защото той символизира чистота и нежност. Ако планирате сватба и търсите вдъхновение за булчински букети, разгледайте предложенията ни. Те са елегантни и красиви, освен това носят усещане за минимализъм и отличен вкус. Вижте какви бели булчински букети можете да изберете и планирайте специалния ден по най-добрия начин!

бели булчински букети
Снимка: MODwedding


Нежни булчински букети


Тези, които планират бохемско тържество или просто предпочитат нетрадиционните решения, могат да заложат на градински цветя, люляк, маргаритки, хортензии, момини сълзи или бели булчински букети с декоративен грах. Това са концепции, които се ползват по-рядко, но несъмнено ще Ви отличат и ще подчертаят обаянието Ви. Важно е да уточните какви цветя харесвате, за да заложите на тях, обмисляйки избора на бели булчински букети. Проучете символиката им, усетете аромата и със сигурност ще откриете растения, които са най-подходящи за Вас.
бели булчински букети
Снимка: Pinterest

С повече зеленина


Обичате бялото, но искате да внесете ярък ефект на контраст в цялостната идея? Чудесно, добавете зеленина или просто не премахвайте листата от китките, които сте подбрали. Не е задължително Вашите бели булчински букети да са само в един цвят! Нека той доминира, но се допълни по страхотен начин със зеленината около цветовете.
Какви цветя можете да включите? Разкошни рози, пролетни лалета, прекрасни пеонии, фини кали, дори орхидеи! Вашите бели булчински букети могат да бъдат в различни форми – каскадни, кръгли, тип „помпон“ и др.
бели булчински букети

бели булчински букети
Снимки: Pinterest


С перли или други декорации


Държите Вашите булчински букети да са само в един тон? Добре, но можете да добавите и някои елементи, с които да акцентирате по-добре на цветята. Перли, панделки, дантели и бели декорации по идеален начин се съчетават с Вашите бели булчински букети.

бели булчински букети
Снимка: Pinterest


Можете да разгледате галерията ни, за да откриете още идеи за Вашите бели булчински букети. Постарайте се те да подхождат на сватбената украса и на Вашия стил като цяло. По-официални празненства изискват един тип визия и аксесоари, а по-нетрадиционните-съвсем други.

Пожелаваме Ви приказно тържество и още по-красива любов!


Публикувана на: 17/09/2020