0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Последните тенденции при годежните пръстени

Голяма част от господата прекарват много време, търсейки годежни пръстени, с които да впечатлят любимата. Трепетът от предстоящото предложение за брак се смесва с страха да не изберат неподходящо бижу. Спокойно, момчета! За Вашите прекрасни дами най-важни сте Вие и фактът, че сте решили да направите тази крачка напред във взаимоотношенията Ви. Все пак е добре да знаете кои са последните тенденции при красивите годежни пръстени, за да решите коя от тях да следвате.


Популярни форми при камъните

Две са формите, които доминират в момента, така че няма да сбъркате, ако изберете годежни пръстени, вдъхновявайки се от тях. Това са овал и круша – скъпоценните камъни могат да бъдат моделирани съобразно тенденциите. Определено се търсят именно такива годежни пръстени, като трендовете се наложиха както от някои звездни бъдещи булки, така и от връщането на модата от миналото. Винтидж бижутата и украшенията, наподобяващи антични такива, се радват на голяма популярност.
винтидж годежни пръстени
Снимка: MODWedding

Избирайки годежни пръстени със скъпоценни камъни в овална или  крушовидна форма, ще зарадвате дамите, които следват модните тенденции.

Има обаче жени, които предпочитат конкретни типове бижута и мечтаят да получат именно тях! Ако половинката Ви е споделила, че харесва определено бижу, по-добре купете именно него. Всички годежни пръстени пораждат силни емоции и моментът ще бъде още по-специален, ако сте селектирали правилното бижу.
годежни пръстени
 годежни пръстени
Снимки: Pinterest

Предпочитани метали

Говорейки за годежни пръстени, трябва да обмислим и металите, на които ще заложим, а не само формите на камъчетата. Розовото и бялото злато определено са на почти, особено в комбинация с диамант. Можете да заложите и на жълтото, ако сте харесали модел бижу, който наподобява винтидж изделие на кралица. Изобщо изборът на годежни пръстени трябва да бъде индивидуален – добре е да познавате модата, но по-важното е да познавате перфектно любимата!

годежни пръстени
годежни пръстени
Снимки: Pinterest, Style Me Pretty

Отделете достатъчно време, анализирайки Вашата приятелка, вижте различни модели и се старайте максимално да се доближите до нейната същност. Всяка жена има различно излъчване и вкус и годежните пръстени трябва да бъдат съобразени с индивидуалността.
Решихте ли какво точно ще търсите оттук насетне? Уверени сме, че ще изберете годежни пръстени, които подобават на Вашите красиви възлюбени. Поднесете ги с нежност и обич, останалото е лесно.

Нека обичта Ви да грее по-ярко от всеки скъпоценен камък!


Публикувана на: 10/10/2017