0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Разкошни сватбени прически за есенно тържество

Пъстрият преходен сезон е невероятно време за венчавка! Затова сме събрали няколко много нежни сватбени прически за есенно тържество. С тях ще приличате на богиня, а любимият Ви несъмнено ще загуби ума и дума! Тези сватбени прически за есенно тържество са вдъхновени от променящата се природа и характерните за сезона цветове. Разгледайте изображенията и преценете кое от тях ще подхожда най-добре на Вашата визия.


Сватбени прически с красиви растения

Шарените листа и сезонните цветя са подходящи за декорация на Вашите сватбени прически през есента. Можете да направите венци с тяхна помощ и да ги закрепите върху пуснатата грива или да ги вплетете между кичурите. Може да реализирате сватбени прически с малки шипки, хризантеми, листа или далии.
Някои булки предпочитат слънчогледи, въпреки че те са по-удачни за летни сватби. Съветваме Ви да подберете растения, напомнящи на есента, нека бъдат в жълто, червено и оранжево. Така Вашите сватбени прически ще са още по-прекрасни и въздействащи.
сватбени прически за есенно търежество
сватбени прически за есенно тържество

Снимки: Pinterest, Melissa Marshall


Прически със златисти или бронзови аксесоари

Можете да си поръчате прелестна тиара или златисти украшения, които да допринесат за Вашите сватбени прически за есенно тържество. С тях косата Ви ще придобие допълнително блясък и очарование. Без значение дали планирате да я вдигнете нагоре в сложна композиция или да бъде изящно накъдрена, спускайте се на водопад надолу, бихте могли да разположите невероятни булчински аксесоари със златисти нюанси. Те се вписват идеално в концепцията на есенно празненство.
сватбени прически
сватбени прически за есенно тържество
Снимки: Jannie Baltzer, jemmakeech


Небрежно нежни

Някои сватбени прически определено са предпочитани всеки сезон, така че може да ги ползвате и за Вашия празник през есента. Това са хлабавите кокове, бохемските плитки, преплетени коси и други подобни варианти. Всички тези сватбени прически са перфектни за Вашето събитие. Можете да пробвате някоя, за да прецените дали Ви подхожда и да се спрете на тази, с която сте най-сияйни!
сватбени прически
сватбени прически за есенно тържество
Снимки: Anna Pham, my_wedmakeup via Instagram, weddingforward.com

А Вие избрахте ли Вашите мечтани сватбени прически? Разгледайте и нашата галерия и използвайте филтъра за отсяване на резултатите.

Желаем Ви приказно събитие и щастлив живот!


Публикувана на: 09/10/2017