0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Идеи за незабравим меден месец

Има ли нещо по-сладко, емоционално и красиво за една двойка от тяхната сватба? Да – незабравимият меден месец! Време за почивка и споделени мигове. След еуфорията от събитието следват моментите за близост. Обмисляте ли къде да прекарате Вашия меден месец? Предлагаме някои различни идеи, затова се надяваме сред тях да откриете най-подходящото решение за Вас.

1. Мини меден месец


Все повече двойки решават да заминат някъде след венчавката, но за по-кратък период. В Америка изключително популярно е понятието minimoon, което замести познатото ни honeymoon (меден месец). Първото се свързва с почивка след сватбата, която е в рамките на 3-4 дни.

Бюджетен вариант за меден месец, подходящо решение, ако не можете да отсъствате дълго от работа, искате да спестите средства или просто имате друг ангажимент след това. Къде може да отидете? В луксозен SPA хотел, на море, в някоя близка държава, която отдавна сте искали да посетите и др.
меден месец
Снимка: elitesinglesmeet.com


2. Екотуризъм


Ако искате Вашият меден месец да е на спокойно и красиво място, може да изберете вариант за екотуризъм. В малко селце, с приказна гледка, където има езда, риболов и разкошна природа. Изберете китни къщички, където властва уютът – изборът е Ваш. В България има много подходящи места за меден месец. Лещен е предпочитана дестинация за доста двойки, но има и други прелестни кътчета, където си струва да отидете.
меден месец

Снимка: Wedding Forward 

3. Екзотично място


Голяма част от булките и младоженците предпочитат да прекарат своя меден месец на екзотично място, далеч от рутината. Малдивите, Бали, както  и някои гръцки острови са фаворити сред българските двойки. Можете да изберете някоя от тези дестинации или да заложите на Париж, Италия, Китай, Малта. Перфектният меден месец е понятие, което всеки разбира по различен начин. Помислете къде Вие и любимият човек бихте се чувствали най-добре.
меден месец

меден месец
Снимки: Pinterest, youtube4. Необичайни начинания


Жадни ли сте за щури емоции по време на Вашия меден месец? Не искате да релаксирате с половинката, а да прекарате заедно някои луди мигове? Може да напишете на един лист изживявания, за които сте мечтали, след което да реализирате някои от тях.
Скачане с бънджи, покоряване на висок връх, нощувки в палатки, возене на автостоп – сами решете как да изживеете един меден месец, различен от общоприетото. Може да се запишете на курс по гмуркане, катерене или нещо друго, да започнете ново вълнуващо изживяване и да посетите интересни места.
меден месец
Снимка: h4ilstorm.tumblr.com

А Вие решихте ли къде ще е Вашият меден месец? Споделете на страницата ни във Фейсбук, мнението Ви ще е полезно и за другите булки.

Където и да отидете, вземете най-важното със себе си – чистата любов!


Публикувана на: 13/09/2017