0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Страхотни кадри, които да направите с Вашата сватбена рокля

Избрали сте сватбен фотограф? Чудесно! Има кой да съхрани по най-добрия начин Вашето тържество. Вероятно той самият ще предложи свежи концепции за снимки на Вашата сватбена рокля. Все пак и ние имаме страхотни идеи за Вас! Вижте някои страхотни кадри, които да направите с Вашата сватбена рокля. Вдъхновете се за незабравимия ден и ще дадете живот на някои прекрасни изображения!


1. Закачена сватбена рокля на красива светлина


Със сигурност сте вложили много любов и внимание, когато сте избирали сватбена рокля. Нека тя бъде заснета подобаващо. Особено популярни са кадрите, които представят облеклото без присъствието на булката, окачено на дърво, къща или пред прозорец. Така се акцентира на тоалета, а в комбинация с красив фон и подходящо осветление се получава красиво изображение.
фотосесия за сватбена рокля
сватбена рокля и фотосесия
Снимки: Jana Williams Photography, dlyadvoih via Instagram


2. Подготовка заедно с шаферките

Подготовката закономерно се отразява в почти всяка сватбена фотосесия. Можете да си направите прекрасни кадри с Вашите шаферки! Отново Вашата сватбена рокля ще блесне, разкривайки своето очарование. Помощ за прическата, закопчаването на одеждата, разглеждането на декорациите по платовете са само някои от моментите, които могат да се хванат. Вашата сватбена рокля и обичаните Ви приятелки ще бъдат великолепно вдъхновение за сюжета на Вашата фотосесия.
сватбена рокля и фотосесия
кадри с Вашата сватбена рокля

Снимки: Lisa Poggi, Jana Williams Photography, via weddingforward.com


3. Ефектни кадри в гръб

Прическата, гърбът и детайлите по избраната сватбена рокля понякога остават в сянка и не можете да им се полюбувате. Има лесно решение на „проблема“. Помолете Вашият сватбен фотограф да Ви снима и в гръб – получават се много нежни и интересни изображения. Това е особено подходяща концепция, ако имате перли или други декоративни елементи в задната част на тоалета. Нека Вашата сватбена рокля бъде заснета от различни перспективи.
сватбена рокля и кадри за фотосесията
сватбена рокля и фотосесия

Снимки: Thomas Steibl, Chard photographer


4. В ръцете на любимия


Снимайки Вашата сватбена рокля, фотографът може да улови и романтични мигове с любимия! Може да заснеме само телата Ви или момент на прегръдка, за да се наблегне на облеклото. Има няколко предпочитани начини, по които да застанете, за да се получат ефектни и ясни кадри.
сватбена рокля и креативни снимки

сватбена рокля и красиви идеи за снимка
Снимки: Ravenberg photography, Peter & Veronika photography

Желаем Ви приказно тържество и силна, нестихваща любов!


Публикувана на: 12/09/2017