0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Подаръци за гости за есенна сватба

Търсите ли оригинални решения за подаръци за гости? Насреща сме с няколко подходящи идеи за есенна сватба. Знаем, че сезонът е приказно красив, затова предлагаме някои тематични предмети. Тези подаръци за гости са особено добри за есенна сватба, защото се свързват с идеята за цветовете, уюта и прехода. Разгледайте ги, а може би в съзнанието Ви ще се родят още креативни идеи за Вашето тържество.


1. Ароматни свещи

Когато времето застудява, всички копнеем за пламъка на камината, семейния уют и споделените вечери с обичани хора. Ухания, проблясъци и спокойствие. Ароматните свещи са перфектни подаръци за гости, защото напомнят на семейното огнище и красивите мигове у дома.
Поръчайте уханните предмети и персонализирайте посредством красиви опаковки с датата на събитието и имената на младоженците. Това са отлични подаръци за гости, особено за есенна сватба.подаръци за сватба
Снимка: Pinterest


2. Тематични магнитчета

Под формата на листа, ябълки или тиква – изберете нещо тематично за Вашата есенна сватба и го претворете върху интересни магнити за хладилник. Почти всички купуват такива сувенири, когато пътуват, оставете мил спомен от Вашето събитие. Може да има Ваша снимка на магнитчето или есенни мотиви – изберете желана композиция. Споменатите подаръци за гости са нестандартни и подходящи, тъй като веднага влизат в употреба.
сватбени подаръци
Снимка: Wedbook


3. Сезонни плодове или растения под различни форми

Захаросани ябълки, шишарки (естествени или под формата на сувенири), шишенца под формата на листа, в които има мед и други хиляди възможности! Може да намерите истински плодове или растения или да се инспирирате, търсейки подаръци за гости, изглеждащи досущ като тях! Нека Вашата есенна сватба е пъстра, емоционална и отлично организирана.
подаръци за гости
подаръци за гости

Снимки: Pinterest, PR Web

4. Персонализирани сапуни или поставки за чаши

Тиква пъстри листа, ябълки и други предмети или растения, свързани с есента – помислете за интересни варианти и поръчайте сапунчета или поставки за чаши с тематичния обект. Предложените подаръци за гости са практични и вероятно ще се харесат от близките Ви. Ще бъдат един приятен и красив компонент от Вашата незабравима есенна сватба.
сватбени подаръци
Снимка: AliexpressТърсите ли още вдъхновение? Прочетете:

Какви подаръци за гости да изберем за нашата сватба?
Интересни подаръци за гости на сватба
Публикувана на: 11/09/2017