0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

9 невероятни сватбени торти с омбре


Има ли нещо по-неустоимо от превъзходния вкус? Да, със сигурност, превъзходен вкус, поднесен по изключителен начин! Мили булки, помислете за сватбени торти с омбре. Освен вкусни, те ще бъдат красиви и запомнящи се. Разгледайте няколко предложения от нас и селектирайте Вашите фаворити за сватбени торти с омбре. Трябва да се помисли навреме за най-сладката част от тържеството!


1. Сватбени торти с омбре в синьо


Планирате ли морска сватба или просто обожавате небесния цвят? Може да изберете сватбени торти с омбре, които акцентират на синьото. Преливащо се от мента в по-тъмен нюанс, се получава невероятен ефект. Тези сватбени торти са особени предпочитани и се вписват в различни теми на празненства.
сватбени торти с омбре
сватбени торти с омбре
сватбени торти с омбре

Снимки: Chudleigh Weddings Photography, David Wittig Photography, Juniper Cakery


2. Лилаво великолепие


Говорейки за сватбени торти с омбре, няма как да не покажем и някои невероятни изкушения в лилаво. Нюансите се преливат един в друг по много приятен начин и се получава сладкиш, който моментално печели симпатиите. Избирайки такива сватбени торти с омбре, ще предоставите на гостите си освен вкусни, визуално приятни изделия.
сватбени торти с омбре
сватбени торти с омбре
сватбени торти с омбре

Снимки: Chantel Marie, Impression Bridal via Instagram, Stephanie Yonce Photography


3. Наслада в розово

Розовият цвят е особено актуален сега, не само сред сватбите, но и в света на модата. Ако сте решили да поръчате сватбени торти с омбре в този чудесен нюанс, няма да сбъркате! Нежен и красив, цветът е перфектен избор за Вашето тържество. Сами преценете доколко ярки да бъдат багрите, нека си подхожда и с избраната сватбена украса.
сватбени торти с омбре
сватбени торти с омбре
сватбени торти с омбре

Снимки: Pinterest

Пожелаваме Ви сладък и щастлив живот!


Публикувана на: 10/09/2017