0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Готини летни сватбени идеи

Сезонът за почивки, пътешествия, сбъднати мечти и море е прекрасен за венчавки! Ако планирате сватба през лятото, навярно вече имате концепция за начина, по който искате да протече. Все пак има някои детайли, които вероятно не са уточнени. Предлагаме Ви някои свежи идеи за сватбена декорация и добавка на функционални предмети за гостите, от които може да черпите вдъхновение за празненството.

1. Захарен памук или сладолед за гостите


Ако имате възможност да наемете сладоледен камион, ще зарадвате и изненадате приятно близките и приятелите си и ще се погрижите за доброто им настроение. Тематичен сватбен кетъринг, станции с храна и различни начини за поднасянето на напитките и десертите са особено актуални при сватбите сега. Друг приятен вариант е да закупите захарен памук и да го подредите по красив начин на специално обособено за това място.

лятна сватба

2. Подредени чадъри за дъждовните дни

По принцип една лятна сватба се свързва с представата за отлично време, но е възможно нещата да се объркат. Ако има изглед да вали именно по време на тържеството, добре е да имате готовност да реагирате адекватно. Доста двойки са измислили креативни начини за декорация и функционалност в едно.

Купете еднакви чадъри или ползвайте стари такива, като ги подредите по красив начин на видно място. Нека гостите Ви си вземат, ако трябва да се придвижат някъде, а навън има порой. Чадърите са подходящо решение и за слънчевите дни.

сватба през лятото с чадъри

3. Слънчеви очила за дневните сватби


Ако сте планирали дневна сватба през лятото, която е на открито, вероятно светлината ще пречи на някои от гостите да се насладят максимално на празненството. Подредете на маса слънчеви очила, които сте избрали предварително. Те не трябва да са скъпи или модерни, целта е да се чувстват всички комфортно и да усетят грижата, която сте положили за тях.

лятна сватба със слънчеви очила


Има още безброй начини да изненадате гостите и да направите празненството още по-цветно и весело. Важното е да изберете тактика, която отговаря на личните Ви виждания и вкусове.

Пожелаваме Ви слънчево бъдеще!


Публикувана на: 06/07/2020