0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Парфюмът е невидим, но незабравим и идеален, моден аксесоар

Несъмнено всяка жена иска да изглежда привлекателна. Специално внимание трябва да се обърне на закупуването на парфюми, те подчертават стилен образ, неговата индивидуалност и изтънченост. Не напразно казват, че „няма жени, които да не обичат парфюм, има жени, които още не са намерили своя аромат“

Категории парфюми
Съгласете се, че парфюмът е нещо индивидуално. Някои предпочитат деликатни флорални аромати, други обичат да се открояват и да привличат вниманието на обществеността. Но трябва да се има предвид, че избраните женските парфюми трябва да са подходящи.

Наситените аромати са подходящи за тържествени събития, партита, романтични срещи. За работна атмосфера е най-добре да изберете сдържани аромати. Леката, приятна миризма няма да отвлича вниманието и да дразни колегите. Парфюмните продукти традиционно се разделят на следните категории:

1. До 25 години. Младите момичета не трябва да избират деликатни, флорални аромати. Плодовите и цитрусови нотки са идеални за весели хора, ориенталски и пикантни аромати са идеални за креативни хора.

2. От 25 до 30 години. Представителите на тази категория вече имат професия, така че е необходимо да изберете благороден, изискан парфюм. Трябва да се обърне внимание на флоралните аромати.
 


3. 35 – 45. На тази възраст жените най-често избират аромати, които подчертават тяхната женственост и уникалност.
4. От 45. На тази възраст жената вече е напълно оформена, така че избира парфюм, който да допълва нейния образ. Предпочитание трябва да се даде на ярки и богати миризми.

Избраният аромат трябва да отговаря на личността и темперамента.


Оригинални дамски парфюми
Купувачите все повече предпочитат оригиналните дамски парфюми. И това изобщо не е изненадващо, защото те се характеризират със следните предимства:
●        остават върху тялото и дрехите 10-12 часа, имат доста богат аромат;
●        парфюмите са с многостепенни преливания;
●        приличен външен вид, идеален вариант за подарък;●        икономичен – достатъчно е да нанесете две до четири капки.

Ароматът играе не последна роля във Вашия имидж, защото подчертава индивидуалността, помага да изглеждате солидно и носи удоволствие на собственика си. Говорейки за дамски парфюми, няма как да не споменем горещия нов продукт - Burberry Goddess.


Burberry Goddess - аромат за богини
Goddess е женският еквивалент на култовия мъжки аромат Burberry Hero. Богинята  (англ. Goddess) е предназначена да представлява силен и универсален архетип, с който съвременните жени могат да се сравнят.
Парфюмната вода Burberry Goddess е уникален гурмански аромат, воден от мощно трио изразителни ванилови нотки. В горната част на аромата звучи ванилова инфузия, която придава дървесно-ванилова тоналност. В сърдечния акорд - с наситено удоволствие и леки анималистични нюанси, екстракт от ванилови зърна Firgood - ванилов хайвер, а в основата - по-тъмен и богат на нюанси абсолют на ванилия, който придава на аромата мистериозен и изискан нюанс.

С този аромат всяка жена ще се почувства като богиня, която може да покори небето и земята с красотата си!
Публикувана на: 13/12/2023