0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

MIRE - рокли по размер

MIRE е малко, но уютно ателие, в което се изработват внимателно подбрани модели на бални, официални и булчински рокли, заедно с прекрасни аксесоари. Отворихме врати през 2015 година и оттогава непрекъснато развиваме и разширяваме възможностите си, за да задоволим желанията на нашите клиенти.Нашето главно производствено ателие се намира в красивия град Костенец. С удоволствие съобщаваме, че имаме представители и в други градове - Плевен, където се намира Сватбен център Плевен, и Бургас, където може да посетите Модна къща Емоционе.

 

Още в самото начало, основна идея ни е да предлагаме моделите си онлайн, като ги изработваме по размер на клиента. Това става много лесно, клиента въвежда няколко мерки и поръчва желаната рокля! В началото общата реакция беше “Лудост” , “Глупости“, “Кой поръчва онлайн“... През годините, а и заради covid, се оказа, че това е лесен и сигурен начин.

.   

Дизайнерите на MIRE, внимават за правилното вземане на мерки, държат да изговорят с клиентките всички детайли и неясноти, така че максимално да разберат какво се иска да изработим. И така вече направихме щастливи доста български булки, които живеят в чужбина и нямат време да търсят рокля в България.

Нашият съвет е, търсете рокля с определен бюджет и строго се придържайте към него.
Публикувана на: 06/06/2023