0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Музикално настроение за сватбения ден с Емил Живков

Представяме ви Емил Живков - сватбен DJ и водещ.Неговата работа е да направи вашия сватбен ден незабравим и забавен. Той има многогодишен опит в работата със сватбени събития, като е работил на безброй места и с много различни гости. Има поглед и отношение към традиционните български обичаи и вплитането им в съвременните сватбени традиции.

Като сватбен DJ, ще създаде уникални музикални сетове, които със сигурност ще покрият различните вкусове на вас и вашите гости, като същевременно за него е важно да запази сватбеният дух и атмосфера.Също така, като водещ на сватбата, ще се погрижи за гладкото преминаване на събитието. Винаги опитва да сплоти гостите и водейки умело и с настроение интересни игри с тях, ще направи деня ви още по-забавен и незабравим.

С професионалното му оборудване и умения за смесване на музика, ще се забавлявате през цялата нощ с музика, която ще накара всички да изпитат положителни емоции и да създадат спомени, които ще останат завинаги.Ако търсите сватбен DJ и водещ, който да направи вашата сватба едно незабравимо събитие, той е  точният човек! DJ Емил Живков вярва винаги, че "следващото парти е най-доброто"!
Публикувана на: 10/04/2023