0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Сватба в Premier Airport Hotel Sofia За безоблачен полет в съвместния живот

Искате да поставите началото на своя семеен живот на красива, но и удобна локация? Това е достатъчна причина да изберете BW Premier Airport Hotel Sofia. Разположен на по-малко от километър от Летище София, хотелът е идеалното място както за изнесен ритуал, така и за последващото празненство.Една от отличителните черти на BW Premier Airport Hotel Sofia е неговото фоайе със стъклен покрив, през който можете да наблюдавате излитащите и приземяващи се самолети. Именно там можете да кажете своето „Да“ пред своите близки и да започнете безоблачния полет в съвместния си живот.

Продължението на мечтания ден или дългоочакваната вечер се случва в просторната бална зала Хийтроу. Тя отговаря на всичките ви нужди, защото е уютна и изискана, но позволява осветление и декорация в стил по ваш вкус и избор.И ако това само по себе си не е достатъчно, поговорете с посветения на вашето събитие личен сватбен координатор. Той ще ви съдейства с всяка част от подготовката до самия голям ден. Можете да сте спокойни, че екипът на BW Premier Airport Hotel Sofia ще обърне внимание и на най-малките детайли – тези, които правят преживяването неповторимо.За да бъде изборът ви наистина лесен, хотелът предлага като комплимент Welcome drink за всички гости, както и питка с мед и сол, менче и платно за ритуалите. Ще можете да се възползвате безплатно и от базова украса на залата - калъфи за столове; покривки; огледала и свещници, а младоженците получават като подарък нощувка в сватбената нощ.

Както вече стана дума, локацията е повече от удобна – бул. „Брюксел“ 11 в София, но в допълнение на това предлага и безплатен паркинг за вашите гости.

Направете специалния си ден незабравим под сияйния купол на BW Premier Airport Hotel Sofia и се издигнете с лекота в облаците на семейната хармония.

Публикувана на: 17/03/2023