0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Ловци на щастливи мигове

Нашите приятели от Студио Фото Видео Елит са ловци на щастие.

Щастливите мигове в живота на човек са много. Човек ги помни емоционално. Те са запечатани като на филмова лента в съзнанието. И избледняват с времето, както избледняват старите кадри.

Има моменти в живота ни, които заслужават да бъдат съхранени Да се връщаме към тях.  Да се потопим в атмосферата на събитието. Да им се радвам и нашите наследници и близки.

Един от тези върховни мигове е денят на нашата сватба. Каква радост носи това да гледате своя първи танц на  сватбения ден на видео. Поканете професионалистите от Студио Фото Видео Елит и останеве вечно млади във времето.

Екипът на Студио Фото Видео Елит е специализиран в сватбената фотография и видеозаснемане на сватби и други събития.

sea wedding

Търсите ли вдъхновение и идеи за вашата сватба? Разгледайте старие албуми у дома. Разгледайте и художествено заснетите сватбени фото и видео-сесии на други двойки. Студио Фото Видео Елит разполагат със зашеметяваща колекция от сватбени фотографии.

 wedding photography

Представете си ден изпълнен със заряд от емоции и букет от цветове. Вашите най-близки хора усмихнати и щастливи. Студио Фото Видео Елит ще ви помогнат да запазите този неповторим ден завинаги.

Екипът на Студио Фото Видео Елит ще бъде неотлъчнои ненатрапчиво до вас. Ще усети и запечата в една невероятна картина вашата сватб.

Скоро след вашата сватба ще се убедите, че Студио Фото Видео Елит е правилният избор. и Ще получите сватбена фотокнига със специално подбрани мигове. Така емоциите ще бъдат запечатани завинаги и на хартия, обвити в изискан албум. Всичко това е специално за вас.


sunset wedding


Може да изберете от вече готовите оферти или да изготвим специална такава за вас.

- Фотозаснемане от един фотограф + подарък фотокнига - 100 лв./час + втори фотограф 40 лв./час
- Видеозаснемане от един фотограф + подарък трейлър - 120 лв./час + втори видеограф 50 лв./час
- Заснемане с дрон за цялото събитие - 290 лв./час

Доверете се на екипа на Студио Фото Видео Елит, които ще се отдадат на мисията „Приказка без край и след вашият сватбения ден”!
Публикувана на: 13/06/2022