0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Традицията повелява посещение в ресторанта на 6aTo

Спазвате ли сватбените традиции? Ако сте любители на класическата българска сватба с всичките обичаи, които я съпровождат, то Хотел-ресторант 6ато е правилното място за организиране на тържеството.

Много двойки търсят идеалната хармония между модерно и традиционно. Ако държите вашият сватбен ден да запази българските традиции, то трапезата трябва да е подобаваща.  Добре е да знаете кои са старите български сватбени рецепти. Ще ви разкажем за ресторанта, в който ще ви помогнат  при избора на гозби.

Още щом разтворите менюто, ще ви направи впечатление, че в ресторанта на 6aTo ястията са поднесени по различен начин.

Тук ще усетите истинскя вкус на традиционни български гозби от най-добрите продукти. Отличното обслужване гарантира перфектен празник с доволни гости.

сватбена вечеря

Кухнята е едно от предимствата на мястото. Удобната локация в познат район е друго. Хотелът е с модерен дизайн и изчистена визия. Той е разположен в Драгалевци - красиви спокоен софийски квартал!

В 6ато предлагат възможност за поемане на цялостната организация на събитието. Ако вече имате идеи за празнична декорация и наемане на професионален DJ желаете организирането на жива музика или друг вид програма, то екипът е на ваше разположение за съдействие.

Важна част от едно сватбено изживяване е удобното място за почивка след тържеството.За вашите гостите са осигурени преференциални цени за настаняване в хотела. Само попитайте.

ресторант с градина

На територията на хотела могат да се проведат и други тържества като моминско и ергенско парти. Също и предшестващо коктейлно парти или вечеря за вашите най-близки роднини и приятели. Винаги е добра идея да имате една предварителна вечеря само с най-близките. Така и стресът на самия ден ще намалее.

Дневна или вечерна сватба, ресторанта на 6aTo ще удовлетвори вашите желания!
Публикувана на: 06/06/2022