0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Пристигни със стил на сватбата

Лимузината е символ на лукс и дава особен блясък. Световноизвестни филмови звезди и кралски особи пристигат на тържествени церемонии с такива автомобили.

Кола от този тип не може да се вземе на заем от съсед или приятел. Тя е екстравагантно решение в съвременния свят. Препоръчваме ви да си осигурите лукс и комфорт с лимузините на Limos BG.

Повод винаги ще намерите. Може да е сватбено тържество, моминско или ергенско парти. Дори роматична вечер с любимия човек е достоен повод. Вие ще имате луксозно пристигане и заминаване, което ще ви остане един страхотен спомен от сватбения ден.

двойка пред лимузина под наем


Предимствата на това да се наеме лимузина са многобройни, и  най важните са:


Пристигане със стил

Когато булката пристигне на сватбената церемония, всички погледи ще бъдат насочени към нея. Ако това сте вие, излезте със стил и бъдете уверена. Сватбената лимузина ще ви позволи да се откроите от останалите гости, когато пристигнете на вашия прием. Лимузината ще ви предложи много възможности за чудесни снимки от този прекрасен ден.


Без стрес

Абсолютно нормално е да се чувствате малко нервни в своя сватбен ден.
Стресът относно транспорта не трябва да е едно от тези притеснения. С наем на сватбена лимузина с шофьор, можете да се чувствате спокойни. Ще бъдете взети в точното време. Можете да оставите всички проблеми с паркирането и трафика на шофьора. Всичко, което трябва да направите, е да седнете и да се отпуснете, докато се наслаждавате на карането до сватбената дестинация.


Поверителност

Една сватбена лимузина предлага най-доброто уединение за вас и вашите близки със самостоятелна кабина, затъмнени стъкла и дискретен, уважителен шофьор. Никой няма да ви се натрапва.

Limos BG ви предлагат луксозни лимузини под наем, с които ще прекарате едно вълнуващо преживяване, което ще остави незабравим спомен от вашият празник.

Лимузините разполагат със зареден минибар и телевизор, DVD и стереоуредба. В много има светлинни ефекти и климатроник за перфектна атмосфера. Ще задоволят и най-претенциозните вкусове.

наем на лимузини за сватба

Лимузините са подходящи за 8 до 25 пасажера, според модела автомобил. Ще пристигнете на своя сватбен ден с всички най-близки хора Забавлението ще започне още в колата.

Вие трябва само да изберете желаната лимузина:
Джип лимузини Hummer H200 (бяла и черна, 12 метра),
Rolls Royce Phantom Face (черно-бяла, единствена в България),
Mercedes Benz S-class (бяла и черна),
ретро лимузина Zimmer Golden Spirit (бяла),
Chrysler 300 C Lambo doors (бяла),
Jaguar Special Type (бяла),
Lincoln Town Car (бяла,черна и розова).

Предстои ви един прекрасен ден! Нека усещането за приказка е пълно!
Публикувана на: 30/05/2022