0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Mitrev Studio - най-силният коз в сватбената ръкаМладите и амбициозни Иван Митрев и Георги Калев- сватбени видеооператор и фотограф, успяват да превърнат хобито си в професия и създават Митрев Студио. Георги, Иван и техният асистент ще дойдат с вас навсякъде по света, за да запечатат най-важния ден в живота ви!

За краткото време от създаването на Mitrev Studio те са успели да заснемат толкова много спомени и да ги запазят чрез снимките и видеата си за вечността. Опитахме се да разберем на какво дължат огромния си успех и с какво се отличават от другите фотографи и видеооператори.“Мисля, че най-голямото ни предимство е екипната ни работа. Всички се разбираме само с един поглед. Успяваме да предразположим всяка една двойка с лекота и най-вече персонално отношение”,

споделя Иван


 Mitrev Studio смятат, че бъдещите младоженци не се интересуват от спецификации и подробности по заснемането - с какви камери снимат, нито с какви микрофони, дронове, светкавици или стабилизиращи системи работят. Те вярват, че за техните клиенти е важно да получат качествени снимки и видео! Затова им предлагат три различни сватбени пакета, които включват само оптимално качество! Независимо кой от техните сватбени пакети изберат, бъдещото семейство ще получи висококачествени сватбени снимки, 4K видео и трейлър, с качество на кино филм. Най-предпочитаният пакет е “Промо пакета” . Повече информация може да намерите при нас или в техния официален сайт

"Скъпи влюбени, бъдете спокойни, насладете се на момента! Не се тревожете, че не знаете как да позирате, вие не сте професионални модели, а младоженци! Аз ще бъда през цялото време до вас, за да ви напътствам и заедно да запечатаме вашите любов и щастие по най-красивия начин!"
Техните клиенти получават ретуш на голяма част от снимките.Младоженците получават  файловете си в cloud пространство, където  те няма да бъдат изтрити и  ще могат да ги преглеждат и свалят, когато си поискат. Това е изключително удобно, но и безопасно, тъй като тази опция защитава снимките и видеата в бъдеще.  Дори да се развали компютъра или по някаква случайност файлове да бъдат изтрити от него, те винаги ще бъдат само на един клик разстояние и винаги ще бъдат там.

Иван се стреми всеки сватбен филм да бъде различен, персонализиран, максимално интересен и динамичен. Той споделя, че не харесва дългите и скучни видеа. Именно заради това дълго време избира моментите, които да включи в него.
Освен основното видео младоженците получават и трейлър. В трейлъра видеооператорът се стреми да да разкаже целия сватбен ден в 3 до 5 мин. Иван споделя, че за трейлъра отделя специално внимание, тъй като трябва да подбере тези кадри, които да покажат най-красивите и най-интересни моменти от цялата сватба. В повечето случаи Иван сам подпира песните за трейлъра, тъй като избора на правилната музика спрямо стила на сватбения ден до голяма степен определя и крайния резултат на видеото. Разбира се, ако младоженците имат предпочитания, той винаги се опитва да се съобрази с тях.Иван и Георги се стремят не само да запазят чрез снимките и видеата най-важния ден в живота на младите влюбени, но и да им помогнат в организирането на сватбеното тържество. Заради това създават сайт в помощ на бъдещите булки, в който споделят практични булчински съвети и разказват за опита на младоженци, чиито ден вече е минал. Благодарение на многото сватби, на които са били, съветите им са толкова полезни и сайта им е толкова посещаван.В края на интервюто помолихме младите момчета да ни разкажат повече за себе си и най-вече за любовта им към фотографията.Така разбрахме, че Георги се занимава от дете с фотография, като постепенно хобито му се е превърнало в работа. Той сподели още, че няма нещо, което да харесва повече от това да снима влюбени и щастливи хора.

Иван сподели, че прави видеа още от училище, но най-голямото му страст са сватбените филми, тъй като те са най-емоционални. Той е сигурен, че всяка любовна приказка има нужда от добър разказвач, който да я разкаже по увлекателен и красив начин. Именно заради това се стреми да се самоусъвършенства всеки ден и се стреми да изпипа и най-малкия детайл от сватбеното видео.

Помолихме ги да дадат съвет на бъдещите булки и ето какво ни отговориха те:

"Просто е! Да се насладят на най-специалния ден за тях, а ние ще запечатаме този момент по най-добрия момент."

Mitrev Studio
Публикувана на: 18/11/2020