0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Дъждовна сватбена фотосесия

След вчерашните дъждове, някак си ни хвана настроението и решихме да ви споделим няколко примера, как може да се възползвате от лошото време, за да направите една красива сватбена фотосесия.

Професионалистите ще знаят как да запечатат моментите по съвършения начин.
Разгледайте нашите предложения за сватбена фотосесия и се вдъхновете. Кредит: storymixmedia.com


Знаем, че възможността от превалявания винаги съществува, особено ако сватбата е по време на някой от преходните месеци между различните сезони. Затова е добре да се подготвите предварително, обмисляйки страхотна сватбена фотосесия под дъжда.

Уют за двама под чадъра

Повечето хора участват в сватбена фотосесия под дъжда, „въоръжени“ с чадъри. Освен функционални, предметите са интересен декор. Харесайте си вещи, с които искате да се появите на Вашата сватбена фотосесия под дъжда. Някои  хора залагат на цветните решения, които контрастират на мрачното време. Други предпочитат черните чадъри, за да изглеждат по-елегантни. Сами преценете кое е най-удачно за Вас и се подгответе подобаващо за евентуална сватбена фотосесия под дъжда!


Кредит: Pinterest

Нежното докосване на дъжда

Ако дъждът е вече преминал и има облаци за прекрасен фон, може да осъществите изумително красива сватбена фотосесия! Постига се изключително драматично излъчване, като облаците са нежен контрапункт на влюбените лица на булката и младоженеца. Друг вариант е да направите сватбена фотосесия под дъжда, без реално да Ви вали. Просто заставате под висока козирка, а зад Вас е самият порой.Освен приказно красива сватбена фотосесия под дъжда, Ви пожелаваме и хиляди поводи за радост!
Публикувана на: 07/07/2020