0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Сватба на открито е мечтата на всяка булка

Всяко малко момиче мечтае да бъде булка в красива бяла рокля, а всяка бъдеща булка мечтае сватбата й да е на открито, да усеща вятър в косите си, ухание на цветя и красива гледка на залез.
Сватба на открито
И тъй като повечето от сватбите са в топлата половина от годината тази идея е все по-осъществима. Още една причина да избягаш с всички гости от големия град, така че преживяването да бъде още по-незабравимо и очаквано, свързано с кратка почивка сред природата.

Проблемът при сватбите на открито е трудността с организацията на настаняването на гостите, придвижването им след партито, както и оскъпяването заради наемането на цялото оборудване, маси, шатри и всичко останало.

Ето защо препоръчваме Арт хотел Casa Art, където се стараят да улеснят младоженците в организацията на най-важния ден в живота им, да им дадат възможност да са спокойни и да могат да се насладят на мига. Със сигурност за това помага дългогодишният опит в менажирането на сватби в хотела, които са изцяло поети от персонала в самия хотел. Освен с  креативност, собствениците на Casa Art Биляна Милушева и Пламен Петров, ни впечатлиха именно със своята организираност и подреденост. Те са развили свой собствен wedding планер, който помага много на бъдещите младоженци и им спестява много лутане и неуредици в програмата. Тази опитност на целия екип ги прави изключително спокойни и позитивни, което много добре уравновесява нормалната напрегнатост и емоционалност на младоженците и в течение на организацията ги кара да се почувстват наистина специални.
Сватба на открито
При толкова позитивното впечатление, с което останахме от комплекса, се учудваме, че са успели да запазят своята идентичност и ексклузивност, избягвайки от рутината популярност, която бързо погубва хубавите места за специални събития, превръщайки ги в много масови за няколко години и след това ги погубва в посредственост.

Хотелът освен с уникален дизайн, който въплъщава артистичния поглед на собствениците – художник и дизайнер, е и много интересен за гостите с тематичните си стаи - всяка с различен интериор, което носи допълнителна наслада за сетивата. Всяка стая те потапя в различна атмосфера и те кара да се чувстваш различно при всяко едно посещение. Това много радва гостите на младоженците, които се забавляват ходейки си на гости, за да могат да разгледат всеки един от интериорите. На тяхно разположение е и атрактивен спа кът с джакузи със соли, сауни и външен басейн, което прави престоят им много приятен.

Най-голямото преимущество на комплекса е това, че разполага и с огромна градина, така че да бъде осъществена мечтата ви за сватбен ден, а избраните изцяло пресни продукти, правят разработеното от шеф готвач меню, високо оценено  и от най-изисканите гости.

За да бъде преживяването на гостите още по-интересно, цялото тържество е разделено на няколко части, всяка от които е в отделна част от артистичния хотел, както повелява етикета.
Сватба на открито
Посрещат гостите с чаша шампанско и плодове край открития басейн, следва ритуал на открито със специално аранжирана артистична арка. След това гостите се пренасят в огромната градина, където всички могат да се насладят на тематично 5-степенно меню, което е съобразено и изцяло подчинено на темата на сватбата и обогатено със специална селекция от вина и фини мезета. А най-сладката част от тържеството се пренася в артистичния ресторант - галерия на хотела, където гостите могат да се забавляват и танцуват до зори.

За да улесни младоженците с украсата, цветната аранжировка и всички малки артистични детайли, освен с изключително креативната си и цветна обстановка от Casa Art са оформили и 3 бутикови тематични сватби, в който да се припознаят младоженците и които са разработени до най-малкия детайл: Манастирска, Арт или Винтидж сватба. Като бутикови определят сватбите не толкова заради ненужна помпозност, а точно обратното, защото са успели да съхранят специалното си отношение към гостите и защото както сами казват: „Нашите гости са специални с това, че те са креативни колкото нас, но успяват да ни се доверят и да оставят да ги водим и съветваме в приключението, наречено сватба, ето защо резултатът е винаги позитивен и незабравим.“ – Биляна Милушева.
Сватба на открито
Ако сте традиционалисти, обичате българските народни традиции и музика, манастирската сватба е темата, която ще ви пасне. Старинният Троянски манастир е само на 3 км. от хотела, което позволява да пренесете част от ритуала там, да се вречете под купола на вековната обител, а след това да извиете хора обгърнати от красотата на Стара планина.
Сватба на открито
Ако сте артистични личности, които обичат да разчупват статуквото и са винаги различни, цветни и емоционални, то бихте се припознали в Арт концепцията, която ще ви зарадва с много цветна аранжировка, която се съчетава чудесно с цветния интериор и екстериор на хотела. Целият този изблик на цветове ще е в пълен синхрон с вашето настроение и емоции.
Сватба на открито
Винтидж концепцията е съчетание от нежност, изтънченост и романтика, който трябва да са в хармония при всяка сватба. Дантела, цветя и свещи ще изпълват цялата сватба, а изтънчено тематично меню ще глези гостите.
Сватба на открито
Към младоженците хотелът има особено специално отношение предлагайки им безплатна нощувка в апартамент „Президент“, където могат да се отпуснат в топлината на собствена сауна, страхотна гледка към планината с чаша вино, закуска в леглото и масаж за пълно отпускане.
Сватба на открито
За приятните емоции на гостите по време на сватбата Casa Art се старае като се грижи за най-малките палавници и като предлага открит и закрит детски кът, арт занимания, както и гледачка.
Сватба на открито
На младоженците не им остава нищо друго освен да се насладят на уханието на планината, да се забавляват и да се гмурнат в тайнството на съвместния живот.

Сватба на открито

Публикувана на: 16/03/2020