0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Emerald Dove Events – Вашата гръцка сватба

Със сватбена агенция Emerald Dove Events мечтаната сватба в земята на боговете вече е реалност. Съчетайте почивка в Гърция с възможността да минете под венчило сред романтика на лазурносин бряг. Дали ще сте само двама или ще направите близки и приятели свидетели на своето щастие, емоцията е изпълваща.

сватбена агенция Emerald Dove Events

Екипът на Emerald Dove Events се ръководи от две усмихнати дами, Таня и Ваня. Те са организирали сватби на двойки от цял свят.

Гърция е страна със слънце, разкошни плажове и кристални води. В дните около своята сватба ще срещните лъчезарни хора, готови да изпълнят всяко Ваше желание, за да сте доволни. Природните дадености по крайбрежието и островите са като сцена на романтичен филм.

сватбена агенция Emerald Dove Events

В Emerald Dove Events са пълни с идеи. Изберете стил за вашата сватба: рустик, винтидж, минималистичен, класически, и те ще открият най-подходящото за вас място. Във всеки случай тържеството ще е елегантно и неповторимо.

От украсата до менюто – екипът на агенцията ще организира всичко. Ще покани професионални сватбени фотографи, ще имате най-красивата сватбена торта, моминско и ергенско парти, за които сте мечтали.

Според вашите предпочитания и намерения, Емералд Дав Ивентс ще организират различни ритуали: граждански, религиозен или символичен - красиво вричане на фона на морето. „Имаме опит в организиране на сватби на всички етапи: подготовка на документи и регистрация, избор на място, кетиринг.  Можем да осигурим да чуете камбанен звън в подходящи храмове и манастири, според религията на младоженците. Можем да осигурим да се вречете пред Бог дори в малък параклис, в скалите. Всичко зависи от вашето желание – вие казвате какво искате, ние го осигуряваме за вас.“

Тук, в Гърция, на морския бряг, младоженците могат да забравят за условностите и нормите на градския живот, и да се отдадат с радост и страст на забавления. Да тичаш бос по плажа – той с официлен костюм и тя с булчинска рокля, да скочиш в басейна ей така, със сватбения воал и всички гости да те последват – всичко е възможно.

Убедете се в нашите думи като разгледате професионалните фотографии.

сватбена агенция Emerald Dove Events сватбена агенция Emerald Dove Events сватбена агенция Emerald Dove Events сватбена агенция Emerald Dove Events сватбена агенция Emerald Dove Events сватбена агенция Emerald Dove Events

Публикувана на: 29/02/2020