0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Сватбен обет над София – панорамен ресторант Зест, Suite Hotel Sofia

Открихме специално за Вас това разкошно място и се влюбихме в него. Спокойствие и тишина, простор и светлина, който сякаш си почиват за малко, за да се подготвят за следващата порция смях и глъч, щастие и усмивки на влюбени. Да се подготвят за следващата сватба.

панорамен ресторант Зест

Има символика в това да дадеш своя сватбен обет високо, издигнат на суетата и ежедневието. Тържествено, с поглед който се рее в далечината и над града. Мястото е Suite Hotel Sofia, ресторантът е Зест, арката на младоженците е на панорамната тераса.

панорамен ресторант Зест

Великолепна гледка, към Витоша и към близкия университетски парк, сякаш ви пренася в друго измерение на града. В същото време бърз интернет, подходящи места за селфи с младоженците.

Екипът на един от новите софийски хотели има амбиция и, най-важно, възможности и умения, да превърнат всяка сватба в различно изживяване. Това важи за всички: от декоратори до майсторите в кухнята.

Каква ще е Вашата сватба? Красива! убедени са хората, с които се срещнахме. Показаха ни разкошни снимки от сватбени тържества, които са организирали. Великолепна наредба с деликатен намек за цвят – зелен, оранжев, нежно виолетов. Всичко допълнено с ярки акценти, които да подчертая силните чуства на младоженците и да ги откроят. Блястящо, стъклено, кристално чисто – трябва да се види.

панорамен ресторант Зестпанорамен ресторант Зест

Какво още отличава панорамен ресторант Зест от други подобни заведения в София?

На първо място – здравословна средиземноморска кухня, майсторски комбинирана с подходящи питиета. Умело съчетани вкусове в авторски кулинарни специалитети, специални менюта и персонален готвач, и великолепна презентация.

И още едно предимство да изберете нас: тук всичко е обширно. Вашите гости, които биха желали да прекарат няколко нощи при нас ще разполагат с просторно студио, ателие или апартамент, в много случаи съизмерими с размера на съвременно градско жилище. Стилни и съвременни, обзаведени така, че да се чувствате у дома си.

панорамен ресторант Зестпанорамен ресторант Зестпанорамен ресторант Зестпанорамен ресторант Зестпанорамен ресторант Зестпанорамен ресторант Зестпанорамен ресторант Зестпанорамен ресторант Зестпанорамен ресторант Зестпанорамен ресторант Зестпанорамен ресторант Зестпанорамен ресторант Зест

Публикувана на: 06/10/2020